Ανδραβίδα: Σοκάρει το τετραπλό φονικό – Ποιος σκότωσε την οικογένεια – Τι ερευνούν οι Αρχές

0

Σοκ από την αγριότητα του πρωτοφανούς εγκλήματος στην Ανδραβίδα όπου μητέρα, πατέρας και τα δύο παιδιά τους 2 και 3 ετών βρέθηκαν νεκροί. Όπως επισημαίνει τοπική ιστοσελίδα, ο δράστης που τους εκτέλεσε εν ψυχρώ παραμένει, μέχρι και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, άγνωστος.

 

Συνεχίζονται οι έρευνες

Οι έρευνες της Αστυνομίας προκειμένου να αποκαλύψουν την ταυτότητα του δράστη και να ξετυλίξουν το κουβάρι της ασύλληπτης οικογενειακής τραγωδίας που συγκλόνισε την μικρή κοινωνία της Ανδραβίδας συνεχίστηκαν μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης τόσο στο εσωτερικό του σπιτιού και στον περιβάλλοντα χώρο όσο και στην ευρύτερη περιοχή, αναζητώντας κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στην άκρη του νήματος.

 

Ποιος σκότωσε το ζευγάρι και τα παιδιά

Αρχικά, υπήρχαν αναφορές ότι δράστης του εγκλήματος ήταν ο πατέρας, που σκότωσε τη γυναίκα και τα δύο παιδιά τους και αυτοκτόνησε στη συνέχεια.

Ωστόσο, πληροφορίες ανέφεραν, ότι οι Αρχές φαίνεται πως εξετάζουν και ένα δεύτερο σενάριο, δηλαδή κάποιος ή κάποιοι άλλοι να εισήλθαν στο σπίτι και να δολοφόνησαν για άγνωστο λόγο τα μέλη της οικογένειας.

Μάλιστα, στο πλαίσιο των ερευνών, αναζητείται ο πρώην σύζυγος της γυναίκας, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί, το οποίο και αντίκρυσε το φρικιαστικό θέαμα με τη μητέρα, τα αδέλφια και τον πατριό του να είναι νεκροί μέσα σε ένα λουτρό αίματος.

 

Το χρονικό της φρίκης

Το έγκλημα που συνέβη μεσημβρινές προς απογευματινές ώρες στην Ανδραβίδα, την Τετάρτη, συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας και η μητέρα βρέθηκαν με μια σφαίρα στο κεφάλι, ενώ τα παιδιά στραγγαλισμένα μέσα στο σπίτι.

Η τραγική αποκάλυψη του εγκλήματος, έγινε από το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας ηλικίας περίπου 11 ετών, ένα αγοράκι που είχε αποκτήσει η γυναίκα με τον πρώτο σύντροφό της. Το παιδί έλειπε από το σπίτι και μπήκε στο σπίτι και αντίκρυσε τους γονείς και τα αδέρφια του νεκρούς.

Σε κατάσταση σοκ και μη γνωρίζοντας τι έχει συμβεί, τράβηξε έξω από το σπίτι το μικρότερο αδερφάκι του και άρχισε να καλεί στη γειτονιά σε βοήθεια.

Αρχικά είχε αναφερθεί πως πατέρας και μάνα έφεραν χτυπήματα από τσεκούρι ή μαχαίρι, όμως τελικά φαίνεται πως έχουν δεχθεί χτύπημα από πυροβόλο όπλο, ενώ βρέθηκαν και κάλυκες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ