Ολοκληρώνεται το παζλ της διάσπασης της διοίκησης Μπινίσκου στον δήμο

0

Ολοκληρώνεται σιγά σιγά το παζλ της διάσπασης της διοίκησης στον δήμο Δάφνης-Υμηττού, αφού σήμερα ανακοινώθηκε η προσχώρηση δύο ακόμη δημοτικών συμβούλων (Γιαννακούρας και Κατσαρός) στην παράταξη του κου Τσιλίφη από τη διοίκηση του κου Μπινίσκου. Ο μεν κος Γιαννακούρας μέχρι πρότινος ήταν αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, ενώ αντίθετα ο δε κος Κατσαρός παραμένει στη θέση του Προέδρου της μονομετοχικής, διατηρώντας τη θέση που του έχει παραχωρήσει ο Δήμαρχος Μπινίσκος.

Έτσι ο Δήμαρχος κος Αναστάσιος Μπινίσκος συνεχίζει να διοικεί με μειοψηφία τον δήμο Δάφνης-Υμηττού υποστηριζόμενος πια μόνο από 10 από τους 33 δημοτικούς συμβούλους συνολικά.

Μπορεί 23 δημοτικοί σύμβουλοι πλέον να αντιπολιτεύονται τον κο Μπινίσκο, όμως συμβαίνουν τα εξής περίεργα:

Εντός δημοτικού συμβουλίου δεν έχει αποχωρήσει με ανεξαρτητοποίηση κανένας από την παράταξη του Δημάρχου, ενώ εκτός λειτουργούν οι περισσότεροι ως μέλη άλλης παράταξης.

2 από τους δημοτικούς συμβούλους που έχουν αποχωρήσει από τη διοίκηση Μπινίσκου και έχουν προσχωρήσει στον Τσιλίφη, εξακολουθούν να είναι έμμισθοι πρόεδροι οργανισμών του δήμου (Τζιβελέκας και Κατσαρός).

Η πλειοψηφία των εισηγήσεων της διοίκησης Μπινίσκου συνεχίζει να περνάει κανονικά χάρις τις ψήφους ή/και της ανοχής των συμβούλων του κου Τσιλίφη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ