Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι δράσεις του Δήμου Αιγάλεω στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

0

Ο Δήμος Αιγάλεω, συμμετέχοντας ενεργά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δράσεις του, οι οποίες στόχευαν στην προώθηση της βιώσιμης αστικής κινητικότητας και την ενθάρρυνση των πολιτών να υιοθετήσουν πιο φιλικούς προς το περιβάλλον τρόπους μετακίνησης.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής, υλοποιήθηκε μια σειρά δράσεων, όπως: Οργανωμένοι περίπατοι & Εργαστήρι Κυκλοφοριακής Αγωγής, Παιδική Ξενάγηση (με μύθους σχετικούς με τα φυτά), Ανοιχτό μάθημα Τένις, Ανοιχτό μάθημα Στίβου, Ανοιχτό μάθημα Κωπηλασίας, Ανοιχτό μάθημα Ρυθμικής Γυμναστικής, Δωρεάν Προβολή ταινίας, Ατομική Εικαστική Έκθεση με θέμα «Μοιραζόμαστε τον δημόσιο χώρο» κ.α..

Η συμμετοχή των δημοτών, συλλόγων και φορέων της πόλης υπήρξε ιδιαίτερα ενθουσιώδης, με αποτέλεσμα τη διάδοση του μηνύματος για έναν πιο υγιή και πράσινο τρόπο ζωής.

Ο Δήμος Αιγάλεω δεσμεύεται να συνεχίσει τις προσπάθειές του για την προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας και να στηρίξει πρωτοβουλίες που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω, Λάμπρος Σκλαβούνος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία των δράσεων και ευχαρίστησε τους δημότες για τη θερμή συμμετοχή τους, τονίζοντας πως «ο Δήμος θα συνεχίσει να εργάζεται για την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και τη δημιουργία μιας πόλης που σέβεται το περιβάλλον και τους κατοίκους της».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ