Aνάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό των σχολικών λεωφορείων στου Ζωγράφου

0
Την ανάληψη της ευθύνης για τον εμπρησμό των 5 σχολικών λεωφορείων, καθώς και των 6 οχημάτων και μηχανών έξω από ιδιωτικό σχολείο στου Ζωγράφου τα ξημερώματα της 14ης Μαρτίου ανέλαβε μια ομάδα με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Μεταξύ άλλων οι κατά δήλωση δράστες της εμπρηστικής επίθεσης καταφέρονται κατά του συστήματος εκπαίδευσης τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημόσιου, ενώ στέλνουν μήνυμα προς τα ΜΜΕ αλλά και την αστυνομία, απειλώντας με νέα χτυπήματα. «Κάθε σχολείο, κάθε πανεπιστήμιο και κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα θα έπρεπε να γίνει στάχτη», ανέφερε η οργάνωση στην ανάρτησή της.

«Τα ξημερώματα της Πέμπτης 14/3 πραγματοποιήσαμε εμπρηστική επίθεση σε 5 λεωφορεία του ιδιωτικού σχολείου Κανάση επί της οδού Ταξίλου στου Ζωγράφου» αναφέρουν αρχικά σε κείμενο που ανήρτησαν στο indymedia, συμπληρώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι: «Αποτέλεσμα αυτής ήταν η ολοκληρωτική καταστροφή των λεωφορείων καθώς και η πρόκληση ζημιών στο ίδιο το κτήριο. Ακόμη και σε επίπεδο λειτουργίας αποδιοργανώθηκε πλήρως το πρόγραμμα της σχολής. Καταρχάς θέλουμε να γίνει ξεκάθαρο ότι δεν τασσόμαστε υπέρ ούτε της ιδιωτικής ούτε της δημόσιας-κρατικής εκπαίδευσης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ