Peoplecert: Τα σχέδια για τον επόμενο γύρο ανάπτυξης και επέκτασης

0

Η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο κολοσσό στον τομέα των πιστοποιήσεων οργανισμών και δεξιοτήτων φυσικών προσώπων

Η μεγαλύτερη αξιοποίηση των πνευματικών δικαιωμάτων που διαθέτει, ιδίως στον τομέα των βέλτιστων πρακτικών μεθοδολογίων (frameworks) για κράτη και οργανισμούς, αλλά και η περαιτέρω ανάπτυξη σε τομείς που σχετίζονται με την παραγωγή σχετικού περιεχομένου και την παροχή συνδρομητικών υπηρεσιών περιλαμβάνονται στα άμεσα σχέδια της διοίκησης της Peoplecert όσον αφορά το άμεσο μέλλον.

Η εταιρεία Peoplecert έχει ξεκινήσει έναν νέο γύρο ανάπτυξης και επέκτασης, διατηρώντας υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και κερδοφορίας, οι οποίοι διατηρούν σε υψηλά επίπεδα την αποτίμηση της.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο 9μηνο του 2022, ο κύκλος εργασιών αυξήθηκε κατά 40,7% στα 81 εκατ. λίρες (σ.σ. μετά την εξαγορά της βρετανικής Axelos η Peoplecert ενοποιεί σε λίρες) με τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) να διαμορφώνονται στα 53,7 εκατ. λύρες και τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων στα 14,2 εκατ. λίρες (+224%). Το 9μηνο της περασμένης χρονιάς ήταν ιστορικά το καλύτερο σε έσοδα και όγκο εξετάσεων και ο στόχος για το 2022 όσον αφορά έσοδα (111,7 εκατ. λίρες) και EBITDA (74,1 εκατ. λίρες) εκτιμάται ότι έχει ξεπεραστεί. Όπως εξήγησε σε πρόσφατα συνάντηση με εκπροσώπους των ελληνικών μέσων ενημέρωσης ο Βύρων Νικολαϊδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Peoplecert, η εταιρεία παρουσιάζει έναν μέσο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης την τελευταία δεκαετία που κινείται σε επίπεδα άνω του 35% όσον αφορά στα έσοδα και φθάνει στο 56% όσον αφορά στη λειτουργική κερδοφορία με τον ρυθμό όσον αφορά στα EBITDA να έχει επιταχυνθεί την τελευταία τετραετία!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ