Revenge porn: Για κακούργημα παραπέμπεται 37χρονος μετά από καταγγελία γνωστής τραγουδίστριας

0

Για κακούργημα παραπέμπεται να δικαστεί 37χρονος, που κατηγορείται για revenge porn 34χρονης τραγουδίστριας, πρώην συντρόφου φίλου του.

Η υπόθεση οδηγείται στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης. Αφορά τραγουδίστρια η οποία κατήγγειλε πρώην μπασκετμπολίστα για τη διαρροή προκλητικών βίντεο και φωτογραφιών της σε site πορνογραφικού περιεχομένου και μάλιστα με το ονοματεπώνυμό της.

Κατά πλειοψηφία η παραπομπή

Το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ενώπιον του οποίου εξετάστηκε η υπόθεση, με κατηγορούμενο τον 37χρονο, αξιολογώντας το σύνολο των αποδεικτικών μέσων, αποφάνθηκε -κατά πλειοψηφία- ότι η πράξη θα πρέπει να αντιμετωπιστεί στην κακουργηματική της μορφή και άρα θα πρέπει να κριθεί από ανώτερο δικαστήριο.

Η περίπτωση της 34χρονης έφτασε στη Δικαιοσύνη ύστερα από μήνυση που κατέθεσε η ίδια στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ.

Επειτα από έρευνα, παραπέμφθηκε σε δίκη ο 37χρονος, που διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον πρώην σύντροφο της μηνύτριας. Κατέστη κατηγορούμενος όταν οι διωκτικές αρχές, ακολουθώντας τα ηλεκτρονικά του ίχνη, εντόπισαν ύποπτα ψηφιακά αποτυπώματα που συνδέονταν με το επίμαχο υλικό.

Ο ίδιος στην απολογία του αρνήθηκε την πράξη που του αποδίδεται, όπως επίσης τον ισχυρισμό του πρώην συντρόφου της εγκαλούσας ότι υπέκλεψε το συγκεκριμένο υλικό από τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ