Super League: «Μας επιτέθηκαν και μας έφτυσαν οπαδοί του Παναθηναϊκού» λένε οι διαιτητές του ΑΕΚ-Άρης

0
Eπιβεβαιώνουν το συμβάν υποστηρίζοντας ότι η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική απ’ αυτήν που παρουσιάζεται στην πατρίδα μας

 

Πολωνικό Μέσο, υποστηρίζει ότι επικοινώνησε με τους διαιτητές του ΑΕΚ-Άρης, με εκείνους μάλιστα να παίρνουν θέση τονίζοντας ότι η πραγματικότητα είναι πως τους επιτέθηκαν φίλοι του Παναθηναϊκού!
Τη στιγμή που οι Πολωνές διαιτητές του ΑΕΚ-Άρης παραμένουν άφαντοι, μετά το επεισόδιό τους με Ελληνες συνεπιβάτες τους, Μέσο από την πατρίδα τους τονίζει ότι επικοινώνησε μαζί τους.
Οι ίδιοι, μάλιστα, επιβεβαιώνουν το συμβάν τονίζοντας ωστόσο ότι η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική απ’ αυτήν που παρουσιάζεται στην πατρίδα μας.
Η ιστοσελίδα meczyki.pl αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι Πολωνοί διαιτητές, έκαναν χρήση αλκοόλ ενώ ήταν στο αεροπλάνο για την Ελλάδα και ήταν επιθετικοί προς τους συνεπιβάτες τους. Έγινε μάλιστα καυγάς. Ο καυγάς, σύμφωνα με αυτές τις μαρτυρίες, συνεχίστηκε και στο αεροδρόμιο. Ένας από τους διαιτητές φέρεται να έφτυσε έναν Έλληνα με τον οποίο είχε λογομαχήσει στο στο αεροπλάνο. Η αστυνομία επενέβη στην αίθουσα αφίξεων. Εμφανίστηκε και απεσταλμένος της τοπικής ομοσπονδίας και προσπάθησε να εξομαλύνει τα πράγματα.
Τα ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι οι Πολωνοί… εξαφανίστηκαν. Λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα δεν είναι στο ξενοδοχείο όπου είχαν νοικιάσει δωμάτια.
Οι Πολωνοί διαιτητές με τους οποίους επικοινωνήσαμε διαψεύδουν την εκδοχή που δίνουν τα ΜΜΕ. Σύμφωνα με αυτούς, δύο Έλληνες που μιλούσαν και πολωνικά τους επιτέθηκαν, ισχυριζόμενοι ότι είναι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Είπαν ότι θα τους καταστρέψουν. Ένας από τους διαιτητές μάλιστα δέχτηκε φτύσιμο. Ο επικεφαλής των Πολωνών διαιτητών, Tomasz Mikulski, γνωρίζει ήδη την κατάσταση. Σύμφωνα με Έλληνες δημοσιογράφους, την υπόθεση κατήγγειλε σήμερα το πρωί στην αστυνομία ο γιος των φερόμενων θυμάτων του περιστατικού. Οι Πολωνοί θα πρέπει να εμφανιστούν για να δώσουν διευκρινήσεις».
Πηγή: gazzetta.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ