Αίγινα: Υπηρεσία φύλαξης σκαφών από το Δημοτικό λιμενικό ταμείο

0
Pictorial harbour of Aegina town in Saronic gulf in Greece

Υπηρεσία φύλαξης σκαφών με δύο άτομα, ξεκινά σύντομα το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο κατά τις νυχτερινές ώρες, στο λιμάνι της Αίγινας. Η υπηρεσία θα συνεργάζεται με το Λιμεναρχείο. Η περιοχή την οποία θα παρακολουθεί θα είναι το λιμάνι της Αίγινας.

Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ Στέλιος Θεριανός, μιλώντας στο Aegina Portal είπε ότι γίνεται μία προσπάθεια φύλαξης του λιμανιού, ώστε να αποτραπούν οι κλοπές. “Θα κάνουν κανονικά φύλαξη του λιμανιού και όταν δουν κάποια ύποπτη κίνηση θα ειδοποιούν το Λιμεναρχείο”, είπε ο κ. Θεριανός.

Ως περιοχή ευθύνη τους θα είναι από τον χώρο του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας, περιμετρικά, μέχρι τα διερχόμενα και το μικρό λιμανάκι του Αγίου Νικολάου. “Πρέπει να υπάρχει άνθρωπος να ελέγχει”, τόνισε ο κ. Θεριανός.  Τα δύο άτομα που θα κάνουν τη φύλαξη θα φορούν μπλούζες με το σήμα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και θα φέρουν κρεμαστή κάρτα με την ιδιότητά τους.

Ως ημερομηνία έναρξής των εργασιών ορίζεται η ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης. Η διάρκεια παροχής υπηρεσιών ορίζεται έως και 31/10/2023.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ