Εμπορικός Σύλλογος Κερατσινίου-Δραπετσώνας: “Μετρό και στο Κερατσίνι”

0

Επιστολή προς τον αρμόδιο Υπουργό Κ. Καραμανλη και την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ απέστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος Κερατσινίου-Δραπετσώνας
με αίτημα την αναγκαία επέκταση των γραμμών του μετρό προς δήμους της περιφερειακής ενότητας Πειραιά αλλά και το νησί της Σαλαμίνας.

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής:

ΘΕΜΑ: ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Η επέκταση της γραμμής 3 του μετρό που ενώνει τη Νίκαια, τον Κορυδαλλό και τον Πειραιά με το υπόλοιπο λεκανοπέδιο ολοκληρώθηκε και είναι πλέον γεγονός. Αδιαμφησβήτητά αποτελεί ένα πολύ σημαντικό έργο για όλους τους κατοίκους και ιδιαίτερα για τους κατοίκους και τους δημότες αυτών των πόλεων, όμως, καταλαβαίνουμε και διαπιστώνουμε καθημερινά ότι, οι συνθήκες για τις δικές μας περιοχές δεν έχουν αλλάξει ιδιαίτερα. Για το Κερατσίνι, τη Δραπετσώνα, το Πέραμα και τη Σαλαμίνα, περιοχές της Περιφέρειας Αττικής με εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους, με πάρα πολλές επιχειρήσεις και επαγγελματίες με χιλιάδες εργαζόμενους που απασχολούνται σε όλη την Αττική, το πρόβλημα της μετακίνησης, της εξυπηρέτησης και της ανάπτυξης παραμένει το ίδιο στάσιμο. Στο ΜΕΤΡΟ της νέας εποχής που έρχεται, πρέπει όλοι οι πολίτες να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες μετακίνησης και να απολαμβάνουν τα προνόμια που της αξίζουν. ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ στο νέο σχεδιασμό της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ για την επέκταση του μετρό να συμπεριληφθούν και οι δικές μας περιοχές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ