Η Περιφέρεια Αττικής από τους βασικούς διεκδικητές για τον τίτλο της «πιο ελκυστικής Περιφέρειας της Ευρώπης»

0

Ψήφο εμπιστοσύνης διεκδικεί η Περιφέρεια Αττικής στον διεθνή διαγωνισμό για την ανάδειξη των πιο δημοφιλών προορισμών στον κόσμο και είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει στην κορυφή των «προτιμήσεων» των διοργανωτών.

Προκειται για τον διεθνή διαδικτυακό διαγωνισμό ανάδειξης της πιο «ελκυστικής περιφέρειας της Ευρώπης», που διοργανώνει το κορυφαίο ταξιδιωτικό περιοδικό Wanderlust.

Η τελετή ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των 23ων ετήσιων βραβείων Wanderlust Reader Awards θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, σε ειδική εκδήλωση στο Λονδίνο.

Ο ανταγωνισμός αναμένεται σκληρός, με την Αττική να αναμετριέται με περιοχές όπως η Ανδαλουσία, η Βέρνη και η Καταλονία. Ωστοσο, τον τελικό λόγο θα έχει το κοινό, με την ηλεκτρονική ψηφοφορία, η οποία ολοκληρώνεται την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου.

Η διαδικασία είναι μυστική, διάρκειας μόλις 5 λεπτών και απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να αναδείξουν τα αγαπημένα μέρη τους ανά τον κόσμο.

Ειδικότερα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν μέσα από τη διεύθυνση https://wanderlustmagazine.typeform.com/to/QUOKskBQ?typeform-source=app.adestra.com και αφού κάνουν τη σχετική εγγραφή καταχωρώντας τα στοιχεία τους, να επιλέξουν στην «Ενότητα 7» του ερωτηματολογίου την Αττική ως την πιο ελκυστική Περιφέρεια της Ευρώπης.

Μέσα από τον διαγωνισμό θα αναδειχθούν 25 νικητές σε αντίστοιχες κατηγορίες για τους πιο δημοφιλείς προορισμούς σε όλον τον κόσμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ