ΠΑΟ Ρουφ: Πρωταθλητής Γ Εθνικής η ομάδα του Δήμου Αθηναίων – Πανηγυρικό γεύμα παρουσία του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη

0

Η ομάδα του ΠΑΟ Ρουφ κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και η διοίκηση της ομάδας προκειμένου να ευχαριστήσει τόσο τους παίκτες όσο και τους φίλους της ομάδας παρέθεσε εορταστικό γεύμα προς τιμήν τους.

Στο γεύμα αυτό παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με διοίκηση και παίκτες της ομάδας.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου

«Η διοίκηση του ΠΑΟ Ρουφ έπειτα από την ολοκλήρωση και την κατάκτηση του πρωταθλήματος παρέθεσε γεύμα στους αθλητές και σε όλους τους φίλους – υποστηρικτές της ομάδας.

Την μεγάλη τιμή να παρευρεθεί μας έκανε ο Δήμαρχος Αθηνών κύριος Κώστας Μπακογιάννης, όπου δείπνησε και συζήτησε με τον Πρόεδρο κύριο Κουνάδη Θ. και τον Αντιπρόεδρο κύριο Κρητικό Δ. για την όμορφη εμπειρία που βιώσαμε, καθώς και τις αντιξοότητες που καλεστήκαμε να αντιμετωπίσουμε καθ’ όλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Η ομάδα του ΠΑΟ Ρουφ είναι η μοναδική ποδοσφαιρική ομάδα του δήμου Αθηναίων που συμμετέχει σε εθνική κατηγορία και οδεύει προς την άνοδο των επαγγελματικών κατηγοριών. Με την στήριξη από μεριάς όλου του Δήμου Αθηναίων και ιδιαίτερα του Δημάρχου μας ο ΠΑΟ Ρουφ ανοίγει μια νέα σελίδα στο αύριο.

Δήμαρχε σε ευχαριστούμε από καρδιάς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ