Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Τεχνόπολη – Συναυλίες για όλα τα γούστα όλο τον Ιούλιο

0

Ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική και εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους υπόσχεται η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Σπουδαία ονόματα της εγχώριας και όχι μόνο μουσικής σκηνής επισκέπτονται και τον Ιούλιο την σκηνή της Τεχνόπολης και υπόσχονται βραδιές γεμάτες κέφι και διασκέδαση.

Active Member, Placebo, Within Temptation, Calexico αλλά και οι Πυξ Λαξ ετοιμάζονται να ξεσηκώσουν το κοινό με τις μεγάλες τους επιτυχίες, ενώ μέχρι και τον Σεπτέμβριο μπορείτε να δειπνήσετε στα 50 μέτρα ύψος με όλη την πόλη κυριολεκτικά στα πόδια σας.

Το πρόγραμμα του Ιουλίου

18/07: Fantastic Negrito

Ο πολυβραβευμένος καλλιτέχνης θα βρεθεί για πρώτη φορά μπροστά στο αθηναϊκό κοινό χαρίζοντας μια ηλεκτρισμένη blues μουσική εμπειρία σε όσους τυχερούς βρεθούν εκείνο το βράδυ μαζί του.

19/07: Active Member «30 ΧΡΟΝΙΑ» Full ηλεκτρική μπάντα live – Στο πλαίσιο του Urban Athens Festival

Ένα οδοιπορικό στη μεγάλη δισκογραφία του γκρουπ, ένα γλέντι όπου οι γενιές συναντώνται με έναν κοινό κώδικα και βρίσκουν στέρεο πέρασμα για τη συνέχεια μέσα από τη μουσική και τα λόγια του γκρουπ.

20/07: Les Negresses Vertes + Πυξ Λαξ – Rockwave Nights

Ο εκκεντρικός «θίασος» των Les Negresses Vertes συναντά τους Πρίγκηπες της Δυτικής Όχθης

21/07: Placebo – Rockwave Nights

Μια από τις πιο επιδραστικές alternative ροκ μπάντες των τελευταίων 20 χρόνων έρχονται και πάλι στην αγαπημένη τους Ελλάδα για να μοιραστούν μουσική και ιδέες με το φανατικό ελληνικό κοινό τους, που δε σταματά ποτέ να τους περιμένει και να τους υποδέχεται με δύναμη και πάθος

22/07: Within Temptation – Live in Athens 2022

Οι ροκ θρύλοι επιστρέφουν στην Ελλάδα με μια μοναδική εμφάνιση στην Αθήνα!

28/07: Calexico

Με την μπάντα σε πλήρη σύνθεση, όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους στις βαλίτσες τους και ένα νέο δυνατό αισιόδοξο άλμπουμ, οι Calexico πραγματώνουν το όνειρο κάθε καλλιτέχνη και ετοιμάζονται να μας ταξιδέψουν σε μια βραδιά αγάπης, λυρισμού και χαρμόσυνης μελωδίας.

Έως 18.09: Dinner in the sky

Το εστιατόριο που μας ανεβάζει στα 50 μέτρα ύψος και μας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία με θέα την πόλη βρίσκεται για 5η χρονιά στην Τεχνόπολη!

Έως τον Οκτώβριο: Έκθεση «Θυμάμαι το ‘22»

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος του Δήμου Αθηναίων «Το παιδί, η πόλη και τα μνημεία» και του project ερμηνείας μαρτυριών προσφύγων από μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα – Τρίτη έως Κυριακή, 10.00-17.00 (τελευταία επίσκεψη στις 16.00).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ