Άλιμος: Ο Δήμος δημιουργεί Σχολή Γονέων σε κάθε σχολείο της πόλης

0

Ο Δήμος Αλίμου, παίρνει μία σημαντική πρωτοβουλία, με στόχο την πρόληψη της βίας, του bullying και της παραβατικότητας στις νέες ηλικίες: τη δημιουργία μίας Σχολής Γονέων σε κάθε μία σχολική μονάδα της πόλης.

Καταξιωμένοι επιστήμονες ενημερώνουν όλους τους γονείς και συζητούν μαζί τους, ώστε όλοι μαζί να δημιουργήσουν μία νέα γενιά με λιγότερη βία και μια κοινωνία πιο ειρηνική. Σχολεία χωρίς bullying, μαθητές που δεν θα κάνουν bullying, αλλά και που δεν θα σιωπούν σε τέτοια φαινόμενα.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης απευθύνει θερμή παράκληση προς όλους τους γονείς:

“Αξιοποιήστε αυτήν την ευκαιρία και παρακολουθήστε τις διαλέξεις – ενημερώσεις. Είμαι σίγουρος ότι θα τις βρείτε πολύ ενδιαφέρουσες και πολύ χρήσιμες.

Ένα θερμό ευχαριστώ σε όλους όσοι, αιρετοί και ειδικοί επιστήμονες, εργάστηκαν και εργάζονται για τη μεγαλύτερη συντονισμένη δράση ενημέρωσης και πρόληψης που έχει γίνει ποτέ στην πόλη μας. Ευχαριστώ επίσης τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων και τους Συλλόγους Γονέων για τη συνεργασία τους.

Στις φωτογραφίες, το πρόγραμμα για κάθε Σχολείο, μέχρι τη λήξη της τρέχουσας σχολικής χρονιάς. Το πρόγραμμα για τη νέα σχολική χρονιά (2024-2025) θα ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ