Άλιμος: Πολιτιστικές δράσεις από τον Δήμο και τον Μάρτιο

0

Ο Δήμος Αλίμου αποσκοπώντας να γεμίζει ομορφιά τις ζωές των δημοτών του εντάσσει στις πολιτιστικές του δράσεις το Πρόγραμμα «Η ζωή είναι ωραία», ένα πρόγραμμα με ποικίλες δράσεις Τέχνης, Πολιτισμού και Ψυχαγωγίας.

Το Πρόγραμμα αυτό φιλοδοξεί να δώσει στις δημότισσες και τους δημότες του Δήμου Αλίμου μια ευκαιρία να ξεφύγουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητα και να ανακαλύψουν ξανά τη χαρά της επαφής με την Τέχνη, τη Γνώση, … τη χαρά της επαφής με τον Άνθρωπο.

Στόχος των δράσεων είναι η καλλιέργεια του πνεύματος, της ψυχής και του σώματος, παράλληλα με τη διασκέδαση και την ευχαρίστηση.

Παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων, μουσικών συναυλιών, επισκέψεις σε Μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, φιλανθρωπικές δράσεις, εξορμήσεις στη φύση, διαλέξεις και επιμορφωτικά σεμινάρια – εργαστήρια, συντονίζονται από τον δήμο και προσφέρονται στο κοινό σε μειωμένες τιμές, προσιτές σε όλους.

Οι θέσεις θα είναι περιορισμένες και θα κρατούνται με τη σειρά προτεραιότητας των τηλεφωνημάτων. Η μεταφορά θα γίνεται με τα ιδιωτικά αυτοκίνητα των συμμετεχόντων.

Κάθε μήνα θα γίνεται ενημέρωση για τις δράσεις του επόμενου μηνός.

Το Πρόγραμμα «Η ζωή είναι ωραία», πάντα με στόχο την καλλιέργεια του πνεύματος, της ψυχής και του σώματος, παράλληλα με τη διασκέδαση και την ευχαρίστηση, σας δίνει ραντεβού σε ποικίλες «πηγές» ζωής!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ