Άμπερ Χερντ: Της έκαναν πρόταση να πρωταγωνιστήσει σε ταινία ερωτικού περιεχομένου

0

Τη φήμη της Άμπερ Χερντ μετά την δικαστική διαμάχη της με τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ θέλει να εκμεταλλευτεί γνωστό πρακτορείο, προσφέροντάς της ρόλο σε ερωτική ταινία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα η Άμπερ Χερντ πολιορκείται στενά από το πρακτορείο Zen Models, με την ίδια να σκέφτεται την πρόταση.

Όπως αναφέρουν οι φήμες το πρακτορείο Zen Models προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την φήμη της ηθοποιού προσφέροντάς της ένα ρόλο σε μια ερωτική ταινία.

Σύμφωνα με την αυστραλιανή Pop Topic, η Χερντ έλαβε προσφορά 9 εκατομμυρίων δολαρίων για να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη συγκεκριμένα παραγωγή.

«Είμαστε σε επαφή με μια ομάδα εταιρειών παραγωγής ταινιών για ενήλικες που ενδιαφέρονται να προσφέρουν στην κυρία Χερντ ένα συμβόλαιο για να παίξει σε μια παραγωγή ψυχαγωγίας ενηλίκων», δήλωσε η Βερόνικα Μαδαριάν, πρόεδρος του πρακτορείου.

«Η εταιρεία προσπάθησε να δώσει στη Χερντ μια λύση σε μερικά από τα πιθανά οικονομικά της προβλήματα, ενώ εμείς κυνηγάμε νέα πρόσωπα σε ταινίες για ενήλικες», ανέφερε η Μαδαριάν. Να σημειωθεί ότι η ηθοποιός δεν έχει σχολιάσει τα δημοσιεύματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ