Ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ μίλησε στο LIVE NEWS για το θάνατο του βρέφους μέσα σε αυτοκίνητο και την κατάσταση που βρίσκονται σήμερα οι γονείς που νοσηλεύονται στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου.
Την Παρασκευή αναμένεται να απολογηθεί ο πατέρας του άτυχου βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο στην Άρτα, καθώς υπέστη θερμοπληξία και ασφυξία ενώ βρισκόταν για ώρες ξεχασμένο στο αυτοκίνητο.

Ο 37χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια, αφού το 5μιση μηνών βρέφους ξεψύχησε όταν ο ίδιος το «ξέχασε», όπως ισχυρίζεται, για ώρες μέσα στο αυτοκίνητο.

Ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ μίλησε στο LIVE NEWS για την κατάσταση που βρίσκονται οι γονείς του αδικοχαμένου βρέφους

«Η μητέρα από χθες είναι καλύτερα, άρχισε να δίνει ελαφρυντικά στον σύζυγό της και ζήτησε να τον δει. Τον είδε σήμερα το πρωί περίπου στις 10 η ώρα και πάλι το μεσημέρι ζήτησε κι είδε η μητέρα του βρέφους τον σύζυγό της».

Ειδικά για την κατάσταση του πατέρα είπε ο κ. Γιαννάκος: «Ο πατέρας είναι σε άσχημη κατάσταση, είναι σε σοκ. Οι γιατροί έχουν δώσει και στους δύο γονείς άδεια να παραστούν στην κηδεία του βρέφους».

Για την πρωινή συνάντηση που είχε το ζευγάρι ανέφερε ο κ. Γιαννάκος ότι η σύζυγος είπε ότι δεν φταίει σε κάτι ο σύζυγός της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here