Έυκολη επικράτηση της ΆΕΚ επι της Βέλγικης Σερέν  

0

 Συνεχίζει με σπασμένα τα φρένα και ασφυκτική πίεση η ένωση.

Καλές εντυπώσεις άφησε η Ένωση στο πρώτο τεστ που έδωσε στο πλαίσιο της χειμερινής της προετοιμασίας, υπενθυμίζοντας ότι σκοπεύει να συνεχίσει από εκεί που άφησε τη δουλειά πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος. Οι «κιτρινόμαυροι» μπορεί να βρίσκονται στο -8 από την κορυφή, αλλά σε γενικές γραμμές άφησαν καλές εντυπώσεις στο μεγαλύτερο διάστημα της αγωνιστικής περιόδου.

Με την υποσημείωση ότι αντιμετώπισε ομάδα η οποία έχει χαμηλό ταβάνι, πήρε καλό βαθμό σε γενικές γραμμές, ενώ θα μπορούσε να φτάσει σε πιο άνετη επικράτηση, αλλά ήταν και πάλι αναποτελεσματική. Αυτό το στοιχείο δείχνει ότι συνεχίζει να αποτελεί το μεγαλύτερο κουσούρι της Ένωσης.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα συνεχίζει να πορεύεται πάνω στις ίδιες αγωνιστικές αρχές που χτίζει την Ένωση ο Αργεντινός τεχνικός από το περασμένο καλοκαίρι, στοχεύοντας σε περαιτέρω βελτίωση. Γνωρίζοντας ότι έχοντας ότι πλέον και από τη στιγμή που θα επιστρέψουν οι τραυματίες (βλ. Ελίασον και Άμραμπατ) θα υπάρχουν περισσότερα «όπλα» στη φαρέτρα του 48χρονου τεχνικού. Με την έλευση του Φερνάντες, ενώ αναμένεται να δώσουν περισσότερα Σιντιμπέ και Φαν Βέερτ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ