Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στον ΕΦΚΑ, διεκδικώντας την ουσιαστική ενίσχυση του φορέα, την διασφάλιση των δικαιωμάτων ασφαλισμένων και συνταξιούχων, καθώς και την μη εμπλοκή του ιδιωτικού τομέα στην κοινωνική ασφάλιση.

Κλειστές είναι αυτή την ώρα η Ακαδημίας και η Αμερικής λόγω συγκέντρωσης των εργαζομένων στον ΕΦΚΑ έξω από τα γραφεία του φορέα.

Οι εργαζόμενοι, στον Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας) διεκδικώντας:

-προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, άμεσα στον ΕΦΚΑ, με ενίσχυση όλων των δομών πανελλαδικά.

-άμεση και σταθερή μισθολογική αύξηση σε όλους τους εργαζόμενους στον ΕΦΚΑ, με βάση τον πληθωρισμό και παράλληλη επαναφορά 13ου και 14ου μισθού.

-να μην τοποθετηθούν σε θέσεις ευθύνης Γενικών και Διευθυντών στελέχη του ιδιωτικού τομέα και «golden boys» με ειδικό προκλητικό μισθολόγιο και πλήρως αναξιοκρατικές διαδικασίες.

-διαχείριση της ακίνητης περιουσίας του ΕΦΚΑ από τον ίδιο τον φορέα και τους ασφαλισμένους και συνταξιούχους του και όχι από Ανώνυμη Εταιρία.

Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here