Αχαρνές:Συμμετοχή υπαλλήλων Κέντρου Κοινότητας σε Συνάντηση

0

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γεώργιος Πετάκος και το Διευρυμένο Κέντρο Κοινότητας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής συμμετείχαν κατόπιν προσκλήσεως σε συνάντηση που διοργάνωσε η Εταιρία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας Ε.Π.Α.Ψ.Υ..

Συγκεκριμένα, οι υπάλληλοι του Διευρυμένου Κέντρου Κοινότητας, κ. Λεωνίδας Παλίλης και κ. Ευδοκία Ταμπακοπούλου  ειδικότητας ΠΕ Ψυχολόγων, παρευρέθησαν στη Μονάδα στη διεύθυνση Μεγάλου Αλεξάνδρου 48 στο Μαρούσι Αττικής.

Στόχος της συνάντησης  ήταν η ενημέρωση αναφορικά με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του 5ου ΤΟΨΥ. Οι Μονάδες Έγκαιρης Παρέμβασης στην Ψύχωση της ΕΠΑΨΥ εδράζονται σε Αττική και Θεσσαλονίκη και παρέχουν υπηρεσίες ψυχικής υγείας σε άτομα από 17 έως 35 ετών που βιώνουν για πρώτη φορά ψυχωσικό επεισόδιο, όπως και στις οικογένειές τους. Επιμ΄περους στόχοι  είναι η έγκυρη και έγκαιρη αντιμετώπιση της ψυχωτικής συμπτωματολογίας με ελαχιστοποίηση του χρόνου μέχρι το άτομο να λάβει θεραπεία, η βελτίωση της λειτουργικότητας και της ποιότητας ζωής και η διατήρηση καλού θεραπευτικού αποτελέσματος και πρόληψη υποτροπών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ