Βιαστής Παλαιού Φαλήρου: Εξετάζεται και τρίτη καταγγελία για περιστατικό στο Λουτράκι

0
Απολογία στον εισαγγελέα του 45χρονου φερόμενο ως βιαστής του Π. Φαλήρου, τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022. (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Λιγομίλητος παρέμεινε ο 45χρονος Σπαρτάκ Ντιρμίσι ενώπιον των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών που προχώρησαν στη σύλληψή του για βιασμό, παραβάσεις του νόμου περί όπλων, αρπαγή και απόπειρα βιασμού σε βάρος δύο γυναικών στην περιοχή του Π. Φαλήρου.

Ο ίδιος απέδωσε όσα έγιναν στο πάθος του για χρήση κοκαΐνης και αλκοόλ που τον κάνουν να μην καταλαβαίνει τι πράττει, κάτι που βεβαίως δεν πείθει τους αστυνομικούς, αφού οι πράξεις του έδειχναν σχέδιο και μάλιστα ήταν απανωτές και χωρίς ίχνος μετάνοιας.

Την ίδια ώρα έχει προκύψει και μία τρίτη καταγγελία γυναίκας η οποία προσήλθε στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς και κατήγγειλε πως το περασμένο καλοκαίρι στο Λουτράκι όπου διατηρεί εξοχική κατοικία και ενώ βρισκόταν έξω με το σκύλο της, άτομο που μοιάζει στον δράστη, την ακολούθησε στον δρόμο. Εκείνη φοβήθηκε μπήκε βιαστικά στο σπίτι της και τον είδε να αυνανίζεται.

Η γυναίκα θα κληθεί και από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών για να εξεταστεί και να τις δείξουν φωτογραφίες του δράστη, ώστε να διαπιστωθεί αν όντως πρόκειται για το ίδιο άτομο, οπότε επί του παρόντος η συγκεκριμένη καταγγελία τελεί υπό διερεύνηση.

Αυτό πάντως που αναμένουν οι Αρχές είναι ότι μόλις εκδοθεί η εισαγγελική διάταξη για την επίσημη δημοσιοποίηση των στοιχείων του δράστη και των φωτογραφιών του, ενδεχομένως τότε να προκύψουν και άλλες καταγγελίες.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης εντοπίστηκε στον Αυλώνα Αλβανίας, όπου προσήχθη από τις Αλβανικές Αρχές και οδηγήθηκε στα σύνορα, όπου εκεί υπέγραψε την παράδοσή του στις Ελληνικές Αρχές και εν συνεχεία οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ και στον εισαγγελέα για την εκτέλεση του εντάλματος που εκδόθηκε σε βάρος του και ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον Ανακριτή την Πέμπτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ