Σήμερα, ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών», Βασίλης Στίγκας θα καταθέσει στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη, η οποία θα διενεργήσει προκαταρκτική έρευνα σχετικά με τις δηλώσεις του στη Βουλή περί «Greek Mafia και Δον Κορλεόνε».

«Σας καλώ να επανενταχθείτε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα»

«Αξιότιμοι κύριοι βουλευτές, κατόπιν της σημερινής συνάντησης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μαζί μου, και έπειτα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν εκατέρωθεν, σας καλώ να επανενταχθείτε ως μέλη της ΚΟ, σύμφωνα με τους όρους που υπήρχαν πριν από τη διαγραφή σας», αναφέρει σε χθεσινοβραδυνή δήλωσή του ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών», απευθυνόμενος στους τρεις διαγραφέντες βουλευτές του κόμματος, Ιωάννη Δημητροκάλλη, Χάρη Κατσιβαρδά και Ιωάννη Κόντη. Σημειώνεται ότι ο κ. Στίγκας συγκάλεσε χθες έκτακτη συνεδρίαση της ΚΟ στην οποία παραβρέθηκαν όλοι οι βουλευτές των «Σπαρτιατών».

«Στη συνάντηση εκτιμήθηκε η θέση των βουλευτών και η παραδοχή ότι η μη παρουσία τους στην Ολομέλεια της Βουλής στις 31 Αυγούστου, αποτέλεσε ατόπημα για το οποίο ζητήθηκε συγγνώμη. Ως εκ τούτου, οι χαρακτηρισμοί «Greek Mafia» και «ομάδα εκβιαστών», δεν έχουν καμία σχέση με κανέναν από τους διαγραφέντες ή κάποιον άλλον από την Κοινοβουλευτική Ομάδα μας», σημείωνε επίσης στη δήλωσή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here