Γνωστός δικηγόρος ο 67χρονος που δέχθηκε επίθεση με χαρτοκόπτη στο Πεδίον του Άρεως

0

Γνωστός δικηγόρος των Αθηνών, φέρεται να σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 67χρονος που βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης μαχαιρωμένος στο Πεδίον του Άρεως.

Στο μικροσκόπιο ο φονικός χαρτοκόπτης

Ο χαρτοκόπτης, τον οποίο χρησιμοποίησε ο δράστης επιχειρώντας να αφαιρέσει τη ζωή του γνωστού δικηγόρου, οδηγήθηκε στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, όπου έχει μπει στο μικροσκόπιο προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν αποτυπώματα ή DNA ενώ ο δικηγόρος βαριά τραυματισμένος και διασωληνωμένος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Το θύμα βρέθηκε λιπόθυμο σε λίμνη αίματος

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον 67χρονο άνδρα λιπόθυμο και «πνιγμένο» σε λίμνη αίματος κάτω από το άγαλμα της θεάς Αθηνάς, εντόπισαν στις 13:30 το μεσημέρι περαστικοί και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Είχε ξανά δεχθεί επίθεση στο ίδιο σημείο

Σύμφωνα με «πηγές» ο δράστης είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση καρφώνοντας με μανία το θύμα στο λαιμό (δεξιά τραχηλική χώρα) ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο γνωστός δικηγόρος των Αθηνών δέχτηκε επίθεση. Πριν τέσσερις μήνες και ειδικότερα στις 9 Μαΐου στο ίδιο σημείο άγνωστοι τον είχαν μαχαιρώσει ενώ την έρευνα της υπόθεσης είχε αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ