Διεξάγεται και δεύτερη νεκροτομή στη σορό – Η πρώτη εξέταση έδειξε στραγγαλισμό και σεξουαλική κακοποίηση

 

Αυτοψία στην Πέτρα του Ρωμιού, όπου εντοπίστηκε νεκρή η 28χρονη Λέσια Μπίκοβα από την Ουκρανία το πρωί του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου 2023 διενήργησε ο ιδιώτης ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης, που εκπροσωπεί τον 30χρονο που συνελήφθη για φόνο εκ προμελέτης.

Η Λέσια βρέθηκε νεκρή σε γκρεμό 100 μέτρων κοντά στη θάλασσα. Σύμφωνα με πληροφορίες του alphanews.live ο ιατροδικαστής εξέτασε κυρίως το σημείο από το οποίο φέρεται ότι έπεσε η 28χρονη στον γκρεμό. Από την πλευρά του, ο 30χρονος υποστηρίζει ότι καταρριχήθηκε και αναρριχήθηκε για να τη διασώσει.

Δεύτερη νεκροτομή

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον Alpha Κύπρου, ο ιδιώτης ιατροδικαστής εξέτασε τον 30χρονο χθες το απόγευμα και υποστηρίζει ότι επιβεβαιώνονται όλα όσα ανέφερε ο 30χρονος στις Αρχές.

Παράλληλα, στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας διενεργείται δεύτερη νεκροτομή στη σορό της 28χρονης από την καθηγήτρια Ιατροδικαστικής Δρ. Χαρά Σπηλιοπούλου από την Ελλάδα, παρουσία του ιδιώτη ιατροδικαστή Μάριου Ματσάκη και των ιατροδικαστών Αγγελικής Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου που διενήργησαν την πρώτη νεκροτομή.

Η πρώτη νεκροτομή κατέδειξε ότι ο θάνατος της 28χρονης οφείλεται σε κάταγμα του υοειδούς οστού, που καταδεικνύει στραγγαλισμό, ενώ εντοπίστηκαν ενδείξεις σεξουαλικής κακοποίησης της Ουκρανής. Ο συλληφθείς υποστήριξε ότι η κοπέλα προσπάθησε να βγάλει μία Selfie και παραπάτησε και απέδωσε τα τραύματά του στα χέρια στην προσπάθειά του να την κρατήσει.

 

Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here