Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημητρίου έχει τη μεγάλη χαρά να επαναφέρει το θεσμό προβολών «Το Φεστιβάλ Δράμας Ταξιδεύει» μετά την παρατεταμένη διακοπή του λόγω της πανδημίας

Στις 18 και 19 Μαρτίου 2023 οι δημότες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το DISFF (Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας Ταξιδεύει) στο Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» (Αγ. Δημητρίου 55) με ώρα έναρξης 20:30 και ελεύθερη είσοδο.

Λίγα λόγια για “Το Φεστιβάλ Δράμας Ταξιδεύει”

Η ταινία μικρού μήκους προβάλλεται, προωθείται, αναδεικνύεται και χειροκροτείται στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας αναγνωρίζοντας την ανάγκη για την περαιτέρω προβολή της μικρού μήκους, εντάσσει στον ετήσιο προγραμματισμό του, τη διοργάνωση προβολών ταινιών μικρού μήκους σε πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Εδώ και είκοσι πέντε χρόνια, οι βραβευμένες και διακριθείσες ταινίες του ετήσιου Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, συμπεριλαμβάνονται σ’ ένα «μακρύ ταξίδι» επαφής με το κινηματογραφόφιλο κοινό, που κάθε χρόνο αποδεικνύει το ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον του για το «μικρό».

Η Γερμανία, η Αίγυπτος, η Κύπρος, η Σερβία, η Ιταλία, η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, καθώς και 60 πόλεις της ελληνικής περιφέρειας έχουν αποτελέσει σταθμούς, λιμάνια και προορισμούς του ταξιδιού του Φεστιβάλ Δράμας.

Η θέση του Φεστιβάλ Δράμας στο εγχώριο κινηματογραφικό τοπίο, ως το κορυφαίο φεστιβάλ στο είδος του, αλλά και η διεθνής του αναγνώριση συμβάλλουν σημαντικά στην επιτυχία των «ταξιδιών» του, που κύριο σκοπό έχουν την προβολή και διάδοση του έργου των νέων κινηματογραφιστών.

Οι προβολές

Σάββατο 18 Μαρτίου

-5 PM SEASIDE του VALENTIN STEJSKAL

-TOKAKIS Η΄ WHAT’S MY NAME του ΘΑΝΟΥ ΤΟΚΑΚΗ

-KIDDO του ΜΙΧΑΛΗ ΚΙΜΩΝΑ

-TOXIC MAGNUS του ΝΑΣΟΥ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

-ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ της ΑΜΕΡΙΣΑ ΜΠΑΣΤΑ

-ΤΣΟΥΛΑΚΙΑ της ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΜΑΥΡΙΔΟΥ

Κυριακή 19 Μαρτίου

-ΔΑΦΝΗ της ΤΩΝΙΑΣ ΜΙΣΙΑΛΗ

-ΓΙΑΜΑ του ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΚΑΛΙΟΥ

-ΚΑΚΤΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΟΥΡΑ

-ΜΑΓΜΑ της ΛΙΑΣ ΤΣΑΛΤΑ

-PENDULUS του ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΚΟΤΣΗ

-ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΝΟΗ του ΧΑΡΗ ΡΑΦΤΟΓΙΑΝΝΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here