Δήμος Αμαρουσίου: Αυτοψία του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στις εργασίες στην περιοχή της Κοκκινιάς

0

ΚΟΙ

Αυτοψία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, την περασμένη εβδομάδα, στις περιοχές της Κοκκινιάς, όπου εκτελούντο εργασίες καθαριότητας και συντήρησης σε κοινόχρηστους χώρους πρασίνου και δρόμους. Ο Δήμαρχος συνοδευόταν από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Εξωτερικών Συνεργείων Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη.

Σε δηλώσεις του ο κ. Θ. Αμπατζόγλου, αναφέρει πως οι εργασίες που πραγματοποιούνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες, σε καθημερινή βάση και σε όλες τις γειτονιές της πόλεις, μαζί με τα νέα υπερσύγχρονα οχήματα (πλυντήριο κάδων, υδροφόρα, απορριμματοφόρα, σάρωθρα, φορτηγά κ.α.), έχουν αυξήσει το επίπεδο ποιότητας της επιχειρησιακής λειτουργίας και κατ΄ επέκταση την ποιότητα ζωής των κατοίκων του Αμαρουσίου που απολαμβάνουν μια πιο όμορφη και καθαρή πόλη.

Συγκεκριμένα στην περιοχή της Κοκκινιάς πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες:

-Αντικατάσταση λαμπτήρων σε όλη την περιοχή και ενίσχυση φωτισμού με εγκατάσταση νέων φωτιστικών επί της οδού Παπαφλέσσα.

-Σημειακή αποκατάσταση δαπέδων πεζοδρομίου επί των οδών: Γούναρη, Παλαμά, Κρυστάλη και Μελισσίων.

-Χρωματισμός κρασπέδων επί των οδών: Αργοναυτών, Μεσογείων (κόμβος), Γούναρη, Κέκρωπος, Μελισσίων, Σισμανογλείου, στον χώρο στάθμευσης του Νεκροταφείου και στο πάρκο Ξυλούρη.

-Δενδροστοιχίες και κλάδεμα χαμηλών δένδρων και θάμνων καθώς και χορτοκοπή παρτεριών, επί των οδών: Αργοναυτών, Μαραθωνοδρόμου, Μεγ. Αλεξάνδρου, Αγ. Αθανασίου, Κονίτσης και Κέκρωπος και στην ευρύτερη περιοχή.

-Κλάδεμα υψηλών επί των οδών: Σικελιανού, Πολέμη, Παλαμά, Αναπαύσεως, Χλόης και στην ευρύτερη περιοχή καθώς και εκριζώσεις κορμών δένδρων σε πεζοδρόμια σε όλη την έκταση της της εν λόγω περιοχής.

-Συντήρηση χώρων πρασίνου στα πάρκα Ξυλούρη και Ηπειρώτικα, στο γήπεδο μπάσκετ Σισμανογλείου, στα παρτέρια του Νεκροταφείου και στις παιδικές χαρές της οδού Κονίτσης και της οδού Παπανικολή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ