Τις 894 έφτασαν οι εγκαταστάσεις φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED που έχουν πραγματοποιηθεί τους τελευταίους 7 μήνες στο Δήμο Αμαρουσίου.
Ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου αναφερόμενος στις ανάγκες για την ενεργειακή αναβάθμιση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού στην πόλη σημειώνει σχετικά:
«Στο πλαίσιο εφαρμογής των πράσινων πολιτικών μας εντάσσεται εκτός από την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων και υποδομών μας (όπως Κολυμβητήριο), τη δημιουργία νέων οικολογικών εγκαταστάσεων (όπως νέο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ στο Ζεκάκειο) και η αναβάθμιση του δικτύου φωτισμού στους δρόμους και τους κοινόχρηστους χώρους. Αυτή η ενέργεια περιλαμβάνει είτε την αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων με νέα τεχνολογίας LED, είτε την αντικατάσταση παλαιών φανοστατών με νέους και αντίστοιχα νέους λαμπτήρες LED.
Το Μαρούσι σταδιακά γίνεται περισσότερο φωτεινό, πράσινο και ασφαλές. Τους τελευταίους 7 μήνες έχουμε πραγματοποιήσει 894 εγκαταστάσεις ενώ ακόμη 70 θα υλοποιηθούν τις επόμενες ημέρες. Τέλος για την επόμενη περίοδο προγραμματίζουμε ένα ακόμη πιο δυναμικό πρόγραμμα αντικατάστασης του φωτισμού στην πόλη μας σε πολλές χιλιάδες σημεία, καλύπτοντας τις περισσότερες γειτονιές και ανακαινίζοντας ουσιαστικά το πεπαλαιωμένο δίκτυο. Είμαστε ικανοποιημένοι, γιατί ανταποκρινόμενοι στις πραγματικές ανάγκες, δίνουμε λύσεις και με έργα ουσίας βελτιώνουμε την καθημερινότητα του κάθε Μαρουσιώτη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here