Το Σάββατο 1η Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας, τα μέλη των ΚΑΠΗ Γαλατσίου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το άθλημα της εδαφοσφαίρισης/petanque από τα μέλη και τους αθλητές του Α.Σ. ΕΔΑΦΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙ ΠΕΤΑΝΚ ΚΛΑΜΠ, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας , ώστε να γίνει μια πρώτη γνωριμία με το άθλημα.

Με δεδομένο ότι η ζωή έχει σε κάθε ηλικία την ομορφιά της και ο αθλητισμός μέσω της εδαφοσφαίρισης αφορά κάθε ηλικία, η Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, αποτελεί γιορτή προς τιμήν εκείνων που μας μεγάλωσαν και της ανεκτίμητης προσφοράς τους. Τα μέλη των ΚΑΠΗ απέδειξαν περίτρανα πως ο δυναμισμός και ο ενθουσιασμός είναι θέμα ψυχής και όχι ηλικίας!

Στην παρουσίαση του αθλήματος παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, κ. Ιωάννης Μανιάτης, ο οποίος έπαιξε πετάνκ και αποδείχτηκε ιδιαίτερα εύστοχος στις ρίψεις, καθώς και οι εργαζόμενοι των ΚΑΠΗ Δήμου Γαλατσίου, οι οποίοι παρακολούθησαν με ενθουσιασμό τον αγώνα με αθλητές του πετάνκ και ενδιαφέρθηκαν να μάθουν περισσότερα για το άθλημα και να διοργανώσουν νέα συνάντηση στον χώρο με τα μέλη των ΚΑΠΗ Γαλατσίου. Επίσης, στους χώρους του πετάνκ παρευρέθηκε και η Αντιδήμαρχος ΚΕΠ, Πετρούλα Παπαγεωργίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here