Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, καλεί σε δημόσια διαβούλευση τους αρμόδιους κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς και ομάδες πολιτών, να καταθέσουν τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις τους, για το παρακάτω θέμα :

Εφαρμογή του ΣΒΑΚ στην περιοχή της οδού Κανάρη (σύνορα με Μεταμόρφωση) με σκοπό την:

-Μονοδρόμηση ή μη της οδού Κανάρη στο τμήμα της από την οδό Καρκαβίτσα προς την οδό Ιφιγενείας.

-Μονοδρόμηση της οδού Μπουμπουλίνας σε όλο το μήκος της και με φορά από την οδό Ιφιγενείας προς την οδό Καρκαβίτσα και ταυτόχρονη θεσμοθέτηση της στάθμευσης αποκλειστικά στην δυτική παρειά της οδού.

(εμπίπτει στην § 1 του άρθρου 79 του Ν. 3463/06).

Ακόμη, κατ΄ εφαρμογή της § 2 του άρθρου 79 του Ν.3463/06, καλεί σε δημόσια διαβούλευση τους αρμόδιους κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς και ομάδες πολιτών, να καταθέσουν τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις τους, για το παρακάτω θέμα :

Κατάργηση της εκ περιτροπής στάθμευση στο τμήμα της οδού Τεμπών, μεταξύ των οδών Αγ. Νεκταρίου και Δεκελείας, και θεσμοθέτησή της αποκλειστικά στο νότια παρειά της οδού για το τμήμα της αυτό (εμπίπτει στην § 1 του άρθρου 79 του Ν. 3463/06).

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλουν παρατηρήσεις και προτάσεις επί των ανωτέρω, στο Τμήμα Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων της Δ/νσης Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (στο texniki@iraklio.gr) έως την 13-03-2023 και ώρα 09:00.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here