Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης: Ο Α.Ο. Λυκόβρυσης ενίσχυσε με τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο

0

Τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου παρέλαβε η Αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού Νότα Σοκορέλη από τους αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Λυκόβρυσης.

Τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν έπειτα από την πρωτοβουλία του Α.Ο. Λυκόβρυσης – Πεύκης που πραγματοποίησε εκδήλωση στο Διαδημοτικό Γήπεδο Μεταμόρφωσης – Λυκόβρυσης, με αντίτιμο για την είσοδο των συμμετεχόντων τα τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Ήταν μία εξαιρετικά ευγενική κίνηση αλληλεγγύης από τον Α.Ο Λυκόβρυσης να συλλέξει στην εκδήλωσή του τρόφιμα και άλλα αγαθά για τους δικαιούχους συνδημότες μας με χαμηλό εισόδημα που είναι ενταγμένοι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο Φώτη Παπαγεωργίου και τη διοίκηση του Α.Ο Λυκόβρυσης για την ευαισθητοποίηση και την επιπλέον χαρά που προσφέρουν στους συμπολίτες μας. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους εργαζομένους και τους εθελοντές των κοινωνικών μας δομών για την πολύτιμη συνεισφορά τους.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ