Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου: Ξεκινά η κινηματογραφική σεζόν για τα θερινά σινεμά

0

Σε μία δύσκολη περίοδο για όλη την κοινωνία, ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου ξεκινά φέτος νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά τη λειτουργία των δύο ιστορικών κινηματογράφων, το «Σινέ Κήπος» και το «Σινέ Νέα Μασκώτ», προσφέροντας «ανάσες» πολιτισμού και δροσιάς, με ασφάλεια στους ανοιχτούς θερινούς κινηματογράφους του.

To «Σινέ Κήπος» άρχισε τη λειτουργία του την Πέμπτη 12/5 και το «Σινέ Νέα Μασκώτ» ξεκινάει το Σάββατο 28/5. 

Πρόγραμμα ταινιών

Οι δύο κινηματογράφοι θα προβάλλουν νέες παραγωγές αλλά και τις οσκαρικές ταινίες του χειμώνα ώστε οι θεατές να χαρούν την έβδομη τέχνη. Το ξεκίνημα της σεζόν θα πραγματοποιηθεί στο Σινέ- Κήπος με τα εξής:

Δευτέρα 16, Τρίτη 17, Τετάρτη 18 Μαΐου, 21.00, «Doctor Strange in the Multiverse of Madness»

Το πρόγραμμα των ταινιών απευθύνεται τόσο στα παιδιά όσο και στο ενήλικο κοινό. Η γενική είσοδος είναι 7€ ενώ κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη η γενική είσοδος είναι 5€. Ειδικές τιμές για παιδιά, φοιτητές, ενώ στα μέλη του ΚΑΠΗ, ανέργους και ΑμεΑ (μόνο δημότες- κάτοικοι) 5€ με την επίδειξη πολιτιστικής κάρτας.

«Η μαγεία της 7ης Τέχνης»

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε τα εξής: «Ξεκινάμε νωρίς φέτος τις καλοκαιρινές κινηματογραφικές προβολές ώστε να απολαύσετε τη μαγεία της 7ης τέχνης στους δύο θερινούς μας κινηματογράφους: στο «Σινέ Κήπος» στο Μοσχάτο, Πλατεία Ταξιάρχη Παπαντώνη (Μεταμορφώσεως) και στη «Νέα Μασκώτ» στον Ταύρο (Πάρκο Ενόπλων Δυνάμεων). Διατηρούμε τα εισιτήρια σε όσο το δυνατόν χαμηλά επίπεδα με διαφοροποιημένες τιμές για συγκεκριμένες κατηγορίες πολιτών.

Θέλω να ευχαριστήσω την Κοινωφελή Δημοτική μας Επιχείρηση που έχει την ευθύνη της πολύχρονης και επιτυχημένης πολιτιστικής λειτουργίας των θερινών κινηματογράφων. Σας προσκαλούμε, λοιπόν, στις δύο δροσερές αυτές γωνιές καθημερινά, προσφέροντας ψυχαγωγία και διασκέδαση που τόσο έχουμε ανάγκη».

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ