Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: 140 νέοι κάδοι απορριμμάτων στις γειτονιές

0

Ξεκίνησε εδώ και μερικές ημέρες από την Υπηρεσία Καθαριότητας, η τοποθέτηση 140 νέων κάδων απορριμμάτων σε γειτονιές της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

Ειδικότερα, πρόκειται για 120 πράσινους κάδους απορριμμάτων 770 lt και 20 πράσινους κάδους απορριμμάτων 1100 lt.

 

Βούρος: «συνεχίζουμε την προσπάθεια»

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, δήλωσε σχετικά: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους της Υπηρεσίας Καθαριότητας καθώς και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Μιχάλη Κουτσάκη, για τις καθημερινές προσπάθειές τους για μία καθαρή και περιποιημένη πόλη.

Η βελτίωση των υπηρεσιών αυτών, ήταν και παραμένει στην κορυφή της ατζέντας μας, παρά το γεγονός, πως, από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε καθήκοντα, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε μειώσεις όσον αφορά τα ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού. Σήμερα δε είναι γνωστό πως διοικούμε με συντελεστές που είναι από τους χαμηλότερους σε όλη την Αττική, λ.χ. στις οικίες τα δημοτικά τέλη έχουν διαμορφωθεί στα 0,90 €/τμ. Χαμηλοί συντελεστές, αλλά συνάμα και αναβαθμισμένες υπηρεσίες καθαριότητας σε Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα είναι ένας διττός στόχος της δημοτικής μας αρχής. Η προσπάθειά μας και σε αυτόν τον τομέα αρμοδιότητάς μας συνεχίζεται».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ