Δήμος Αιγάλεω: Εκδήλωση για τις “Γυναίκες με δύναμη ψυχής”

0

Επιτυχημένη ήταν η εκδήλωση «Γυναίκες με δύναμη ψυχής» που διοργάνωσε ο Δήμος Αιγάλεω σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Ιπποκράτης 2012, στο πλαίσιο αφιερώματος στην Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας.

Μέσω των ομιλιών εξεχουσών προσωπικοτήτων αναλύθηκε διεξοδικά ο πολυδιάστατος ρόλος και η ξεχωριστή θέση της γυναίκας στη σύγχρονη εποχή, όπου καλείται και τα καταφέρνει θαυμάσια, να ανταποκριθεί σε μια σειρά από προκλήσεις, ενώ αναδείχθηκε η δύναμη, η ψυχή και η γενναιότητα των γυναικών που βιώνουν τον πόλεμο στην Ουκρανία.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Ανδρέας Λεωτσάκος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτικού Τομέα Αθηνών κα. Μαρία Αγγελοπούλου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Μπάμπης Αλεξανδράτος, ο πρώην Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο Πρόεδρος Γενικών Γραμματέων των Δήμων κ. Μιχάλης Χρηστάκης, ο Γραμματέας Εφοριακών κ. Μπάμπης Καούκης, καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

 

Ομιλήτριες

  • Μαίρη Μαρούλη-Ζηλεμένου, Καθηγήτρια Συγκριτικής Πολιτευμάτων, Πρόεδρος Κέντρου Ευρωπαϊκών Μελετών και Σπουδών «Ιωάννης Καποδίστριας».
  • Ιωάννα Μάνδρου, Δημοσιογράφος Εφημερίδα Καθημερινή, Τηλεοπτικός Σταθμός ΣΚΑΙ.
  • Ντόρα Πάλλη, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου, Γενική Γραμματέας της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας.
  • Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής, Ιδρύτρια Εκπαιδευτικού Ομίλου DATA TYPE.
  • Ουρανία Σαγιάκου, Δικηγόρος LL. M., M.B.A, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια

Ιδρύτρια #SAYIT.

  • Πόλα Νικολάου, Κοινωνική Λειτουργός, Πρόεδρος ΔΣ Κοινωνικού Συνεταιρισμού «ΕΥΖΗΝ»
  • Έφη Βλάμη, Στέλεχος στον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» πρωταθλήτρια ξιφασκίας σε αμαξίδιο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ