Δήμος Πετρούπολης: Διανομή τροφίμων για τους ωφελούμενους ΤΕΒΑ-Πότε και που θα πραγματοποιηθεί

0

 

Ο Δήμος Πετρούπολης σε συνεργασία με την Κοινωνική Σύμπραξη του Δυτικού Τομέα Αθηνών με επικεφαλής τον ΑΣΔΑ, θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023 κατά τις ώρες 9.00-13.00, διανομή τροφίμων, ειδών βασικής υλικής συνδρομής και βρεφικών ειδών, στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Νίκος Παξιμαδάς» (Κ. Βάρναλη & Βέργας) και οι ωφελούμενοι – δικαιούχοι του Δήμου Πετρούπολης θα ενημερωθούν με SMS ή τηλεφωνικά (όσοι δε διαθέτουν κινητό τηλέφωνο) για την ημερομηνία και τον χώρο διανομής.

Συγκεκριμένα θα διανεμηθούν ποσότητες με τη μορφή πακέτων, ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση των ωφελούμενων, που περιλαμβάνουν:

-7 είδη νωπών τροφίμων (βόειο κρέας, κοτόπουλα, τυρί γραβιέρα, τυρί φέτα, πατάτες, μήλα, πορτοκάλια)

-9 είδη ξηρών τροφίμων (ζυμαρικά, ρύζι, φακές, φασόλια, γάλα εβαπορέ, ελαιόλαδο, αλεύρι, ζάχαρη, χυμός τομάτας)

-6 είδη καθαριστικών και ειδών προσωπικής υγιεινής (οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα, γενικό καθαριστικό, απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων, υγρό για πιάτα, σαμπουάν)

-6 είδη βρεφικών για παιδιά 0-3 ετών (κρέμα δημητριακών, κρέμα ρυζάλευρο, βρεφικά γάλατα, πάνες και μωρομάντηλα)

Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους, επίσημο έγγραφο πιστοποίησης του ΑΜΚΑ τους και την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους.

Δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών Δημόσιας Υγείας, κατά τη διάρκεια των διανομών θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και δημόσιας ασφάλειας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Πετρούπολης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ