Δήμος Πετρούπολης: Συνάντηση του Δημάρχου και Εκπροσώπων της ΕΛΑΣ

0

 

Πραγματοποιήθηκε ακόμη μία συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Πετρούπολης και εκπροσώπων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ευρεία σύσκεψη για θέματα «Ασφάλειας και Πρόληψης Παραβατικότητας στον Δήμο Πετρούπολης» πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Μαρτίου 2023 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, μεταξύ της Διοίκησης του Δήμου Πετρούπολης και εκπροσώπων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε για ακόμη μια φορά μετά από αίτημα του Δημάρχου Πετρούπολης Στέφανου Γαβριήλ Βλάχου, παρευρέθηκαν και οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων κ.κ. Ευάγγελος Σίμος, Δημήτρης Ταλιούρας και Νίκος Σακούτης, καθώς και το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Πετρούπολης.

Όλοι τους εξέφρασαν την αγωνία τους για την αύξηση της παραβατικότητας στην περιοχή και τα συχνά φαινόμενα βίας κατά των μαθητών, που εντοπίζονται κυρίως έξω από τα σχολεία και τα φροντιστήρια της πόλης.

Ακολούθησε ενημέρωση από τους εκπροσώπους της Ελληνικής Αστυνομίας για τις ενέργειες που έχουν γίνει από πλευράς τους έως τώρα, ενώ όπως δήλωσαν η κατάσταση ελέγχεται και μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να προβούν σε συλλήψεις. Ανακοίνωσαν δε, ότι από την τρέχουσα κιόλας εβδομάδα, θα διατεθεί στον Δήμο μας περιπολικό από τις 8 μ.μ. και για κάθε βράδυ, προκειμένου να ενισχυθούν οι περιπολίες σε όλα τα επίμαχα σημεία (φροντιστήρια, σχολεία, πλατείες, παιδικές χαρές κ.α.).

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας κ. Μαρκουτσάς, ο Διοικητής της Υποδ/νσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής κ. Σγουρός, ο Διοικητής του Α.Τ. Πετρούπολης κ. Παναγιωτόπουλος, καθώς και εκπρόσωποι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Αττικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ