ΔΕΗ: Νέες θέσεις εργασίας στην Αττική – Συνεχίζονται οι αιτήσεις για τις 169 μόνιμες θέσεις

0

Νέες θέσεις εργασίας ανοίγει η ΔΕΗ στο κέντρο της Αθήνας, τον Ασπρόπυργο αλλά και την Αρκαδία. Με δύο νέες προκηρύξεις που δημοσίευσε η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) προκηρύσσει την πρόσληψη συνολικά 3 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη αναγκών στην Αττική και την Αρκαδία.

Οι συμβάσεις που θα συνάψουν όσοι προσληφθούν με τη ΔΕΗ θα έχουν οκτάμηνη διάρκεια.

Οι ειδικότητες

Οι ειδικότητες που ζητούνται για την Αττική είναι οι εξής:

ΠΕ Πτυχιούχος Χημικός (Τομέας Προστασίας Περιβάλλοντος – Κουκάκι) – 1 θέση

ΔΕ Χειριστής Μηχ/των Τεχνικών Έργων Αναψωτικά Περονοφόρα Μηχανήματα (ΚΛΑΡΚ) (Αποθήκη Ασπροπύργου) – 1 θέση

Οι ειδικότητες που ζητούνται για την Αρκαδία είναι οι εξής:

ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚOΣ (Τρόπαια Αρκαδίας) – 1 θέση

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 για την Αττική και το Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 για την Αρκαδία.

Μόνιμες προσλήψεις στη ΔΕΗ

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία αιτήσεων στην νέα μεγάλη προκήρυξη 1/2021 της ΔΕΗ, που αφορά την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, συνολικά 169 θέσεων προσωπικού με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου Αορίστου Χρόνου.

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να διεκδικήσουν μία από τις 169 μόνιμες θέσεις εργασίας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι, έχουν περιθώριο για να υποβάλλουν την αίτηση τους έως και την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021, και ώρα 14:00, καταθέτοντας παράλληλα και τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προκηρυσσόμενες θέσεις εργασίας στη νέα προκήρυξη της ΔΕΗ κατανέμονται σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα, ανοικτές θέσεις θα υπάρχουν στην Αττική, την Εύβοια, την Ήπειρο, την Πελοπόννησο, την Θεσσαλία, την Μακεδονία, την Θράκη καθώς σε διάφορα νησιά, συμπεριλαμβανομένης και της Κρήτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ