Διόνυσος: Στις 16 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο Συκάρειος Δρόμος

0

Ο Δήμος Διονύσου ανακοινώνει τη διοργάνωση του Συκάρειου Δρόμου προς τιμή του Αντώνη Συκάρη, του σπουδαίου Έλληνα ορειβάτη, ο οποίος στις 12 Απριλίου 2022, και αφού λίγες ώρες πριν είχε κατακτήσει την κορυφή του Dhaulagiri, απεβίωσε καθώς βρισκόταν στα 7.400 μέτρα…

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί για 2η χρονιά την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 στην περιοχή του Κρυονερίου προς την Βαρυμπόμπη, στον περιβάλλοντα χώρο των πρώην ανακτόρων Τατοΐου και θα κινηθεί σε χωμάτινους δρόμους, στη διαδρομή που αποτελούσε την αγαπημένη του Αντώνη Συκάρη, καθώς κοντά στην συγκεκριμένη φύση έκανε την προετοιμασία του πριν φύγει για τα βουνά των Ιμαλάιων.

Θα διεξαχθούν δύο δρομικοί αγώνες αποστάσεων 15 χλμ. για όσους τρέχουν συστηματικά και αγαπούν το τρέξιμο στο βουνό και 5 χλμ. για όσους απλά αθλούνται ή βαδίζουν και θέλουν να απολαύσουν τη φύση του Κρυονερίου. Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αγώνων θα πραγματοποιηθούν στο πύλη της Δημοτικής Ενότητας Κρυονερίου.

Συκάρειος Δρόμος 15χλμ.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
Σημείο εκκίνησης – τερματισμού: Πύλη Δημοτικής Ενότητας Κρυονερίου. (Δείτε στον χάρτη)
Ώρα εκκίνησης: 08:00
Απόσταση αγώνα: 15χλμ.
Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους σε 3 ώρες. Πέραν του χρόνου αυτού θα κινούνται στη διαδρομή με δική τους ευθύνη.
Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν δρομείς ηλικίας άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Περίοδος Εγγραφών:

Η περίοδος των εγγραφών θα ολοκληρωθεί την Τρίτη11 Ιουνίου.

Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες: Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης

Σταθμοί τροφοδοσίας: Ανά 2,5 – 3 χλμ. θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας με νερό, ισοτονικό καθώς και στον τερματισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ