Ο Δήμος Πετρούπολης σας προσκαλεί τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022 στην Εκδήλωση – Ημερίδα ενημέρωσης για την απασχόληση και το πρόγραμμα «Συμπράττω» που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου (Αθανασίου Διάκου & Μπουμπουλίνας 59), κατά τις ώρες 18:00 έως 20:00.

Η εκδήλωση αφορά το Έργο με τίτλο: «ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ», της πράξης «Διαδημοτικές Δράσεις και Εργαλεία για την Προώθηση των Ευπαθών Ομάδων και των Νέων στην Απασχόληση (Διαδημοτικό Κοινωνικό Δίκτυο ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ)».

Το Γραφείο Προώθησης της Απασχόλησης προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες επαγγελματικής συμβουλευτικής με στόχο την προετοιμασία και την ενδυνάμωση των ανέργων, μελών ευπαθών ομάδων που βρίσκονται σε εργασιακή ηλικία, καθώς και των νέων. Αναλυτικότερα αφορά στη συμβουλευτική, ενδυνάμωση, υποστήριξη, καθώς και στη σύζευξη των ωφελούμενων με κενές θέσεις εργασίας.

Παράλληλα, προσφέρει Ενημέρωση στους ωφελούμενους για ευκαιρίες και δυνατότητες απασχόλησης και επιχειρηματικότητας. Φορέας Χρηματοδότησης του Έργου είναι η Περιφέρεια Αττικής, η οποία στηρίζει χρηματοδοτικά τις ΟΧΕ/ΒΑΑ που εντάσσονται χωρικά στην αρμοδιότητά της, μέσω του Ε.Π. «Αττική 2014 -2020».

  • Για περισσότερες πληροφορίες:
  • Γραφείο Προώθησης της Απασχόλησης στον Δήμο Πετρούπολης: Κ. Βάρναλη 39
  • Κέντρα Κοινότητας: Αθ. Διάκου 88Α & Αγ. Δημητρίου
  • Τηλέφωνα: 210-5050270 & 210-5065885
  • Email: sympratto@petroupoli.gov.gr
  • Σύνδεσμοςτου έργου:https://sympratto.petroupoli.gov.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here