Η Καισαριανή τιμά την αθλητική της ιστορία: Φιλικός αγώνας μεταξύ των βετεράνων του Ολυμπιακού και του Εθνικού Αστέρα στη μνήμη του Καισαριανιώτη διεθνούς ποδοσφαιριστή Μιχάλη Κρητικόπουλου

0

Ο Δήμος Καισαριανής διοργάνωσε, τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022, στις 17:00, στο Δημοτικό Γήπεδο “Μιχάλης Κρητικόπουλος”, αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των Παλαίμαχων Εθνικού Αστέρα και Μικτής Καισαριανής και των βετεράνων του Ολυμπιακού. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του Μιχάλη Κρητικόπουλου, με αφορμή τα 20 χρόνια από τον θάνατο του.

Γεννημένος στην ποδοσφαιρομάνα Καισαριανή, ο σπουδαίος Μιχάλης Κρητικόπουλος, ήταν γνωστός για τη δυνότητά του στο σκοράρισμα, με 83 τέρματα σε συνολικά 187 εμφανίσεις.

Ο θρυλικός σκόρερ, διεθνής ποδοσφαιριστής, Μιχάλης Κρητικόπουλος

Ακόμα και σήμερα κατατάσσεται μεταξύ των 10 μεγαλύτερων σκόρερ στην ιστορία του Ολυμπιακού στην Α’ Εθνική.

Συμμετείχε σε 28 αγώνες της Εθνικής Ελλάδος και σε δεκάδες διεθνείς αγώνες ως παίχτης του Εθνικού και του Ολυμπιακού.

Ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς μέσα στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα παλαιμάχων του Ολυμπιακού στην Άνδρο.

Ο Δήμος Καισαριανής τον τίμησε για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο δίνοντας το όνομά του στο Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής.

Η ομάδα παλαιμάχων του Εθνικού Αστέρα και Μικτής Καισαριανής
Η ομάδα παλαιμάχων του Εθνικού Αστέρα και Μικτής Καισαριανής
Η ομάδα παλαιμάχων του Ολυμπιακού Πειραιώς

Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, πριν τον φιλικό αγώνα, παρουσία της οικογένειας του Μιχάλη Κρητικόπουλου, έγινε τρισάγιο στη μνήμη του θρυλλικού ποδοσφαιριστή, ακολούθησε χαιρετισμός από τον Δήμαρχο Καισαριανής, Χρήστο Βοσκόπουλο, απονομή πλακετών και μεταλλίων από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Γιάννη Τσιροζίδη και φυσικά το εναρκτήριο λάκτισμα από τον ίδιο τον Δήμαρχο.

Ο Δήμαρχος Καισαριανής, Χρήστος Βοσκόπουλος λίγο πριν την απονομή τιμητικών μεταλλίων και πλακετών με τον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς, Αντώνη Γλύκα

Ο Δήμος Καισαριανής ευχαριστεί τις δυο ομάδες για τη συμμετοχή τους, όλους τους εκλεκτούς καλεσμένους που παραβρέθηκαν, τις ομάδες της πόλης που έδωσαν το παρόν και φυσικά τον κόσμο της Καισαριανής που ήρθε να τιμήσει τον μεγάλο αθλητή της πόλης.

Τέλος, η δημοτική Αρχή ευχαριστεί τον Giannis Gogopoulos για τις υπέροχες φωτογραφίες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ