Επεισόδια είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα Προπύλαια, μπροστά από την Πρυτανεία. Γίνεται χρήση κρότου λάμψης.

Επεισόδια έγιναν και λίγο μετά τη 1.30 στο Σύνταγμα και ενώ το μεγαλύτερο μέρος των συλλαλητηρίων είχε σχεδόν ολοκληρωθεί ειρηνικά. Ξεκίνησαν στο κάτω μέρος της πλατείας και στην συνέχεια επεκτάθηκαν και στο πάνω μέρος της με κουκουλοφόρους να πετούν βόμβες μολότοφ και πέτρες στους αστυνομικούς και τα ΜΑΤ να απαντούν με χημικά και κρότους λάμψης.

Η ένταση μεταφέρθηκε γρηγορα και στην οδό Πανεπιστημίου όπου ομάδες κουκουλοφόρων έβαλαν φωτιές σε κάδους, έσπασαν φανάρια και επιχείρησαν να στήσουν οδοφράγματα.

Στην οδό Ακαδημίας κουκουλοφόροι έσπασαν με βαριοπούλα αυτοκίνητα, ανάμεσα σ αυτά και το συνοδευτικό αυτοκίνητο της ασφάλειας της Ολγας Γεροβασίλη- χωρις διακριτικά- όπου τραυματίστηκε ελαφρά ο αστυνομικός ασφαλείας της.

Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν και στην Πάτρα στην πλατεία Γεωργίου όταν oμάδα κουκουλοφόρων προκάλεσαν πεταξαν αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις ,στο ύψος του ΟΣΕ, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να απαντούν με ρίψη δακρυγόνων.Οι άγνωστοι έριξαν μπογιές και στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here