Επιτυχημένο το σεμινάριο «Βασική Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση και Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή»

0

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο «Βασική Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση και Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή», που διοργάνωσε στις 12 και 13 Νοεμβρίου η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αιγάλεω σε συνεργασία με το ερευνητικό «Εργαστήριο ΜΕΘ – Μετανοσοκομειακή Παρακολούθηση Ασθενών», του τμήματος Νοσηλευτικής, του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Συντονιστές του σεμιναρίου ήταν ο αναπληρωτής καθηγητής κος Δημήτριος Παπαγεωργίου, διευθυντής του ερευνητικού εργαστηρίου και η καθηγήτρια κα Μάρθα Κελέση, αναπληρώτρια διευθύντρια του ερευνητικού εργαστηρίου και αντιπρόεδρος του Τμήματος Νοσηλευτικής, του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Οι συμμετέχοντες έλαβαν δωρεάν τόσο θεωρητική, όσο και πρακτική εκπαίδευση στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση και στη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδιστή, ενώ τους χορηγήθηκε και η σχετική βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου.

«Η εκπαίδευση στη χρήση εξωτερικού αυτόματου απινιδωτή είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς με τη χρήση της τεχνολογίας μπορούμε να σώσουμε μια ανθρώπινη ζωή. Για τον Δήμο Αιγάλεω η ευαισθητοποίηση των πολιτών στο συγκεκριμένο ζήτημα αποτελεί προτεραιότητα. Θέλω να ευχαριστήσω τo Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής για την πολύτιμη βοήθειά του» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ