Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται από τον Δήμο Πειραιά οι εργασίες ανακαίνισης σχολικών κτιρίων της πόλης, με στόχο τη βελτίωση των υποδομών και τη δημιουργία ενός καλαίσθητου περιβάλλοντος για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Οι εργασίες αφορούν εσωτερικούς, εξωτερικούς και αύλειους χώρους και περιλαμβάνουν ελαιοχρωματισμούς, καθώς και αισθητικές και λειτουργικές παρεμβάσεις στα εξής σχολικά κτήρια:

Νηπιαγωγεία:

8ο,  12ο, 17ο , 23ο , 33ο, 45ο, 53ο.

Δημοτικά σχολεία:

1ο,  2ο, 3ο, 8ο ,14ο, 17ο, 20ο,  22ο,  23ο,,27ο,  32ο, 34ο,

36ο,  38ο , 44ο ,  50ο,  53ο,  54ο,  Ράλλεια Πρότυπα Πειραματικά.

Γυμνάσια-Λύκεια

7ο, 9ο, ΓΕΛ Καλλίπολης, 1Ο Γυμν. – 1ο Λύκειο, 3ο  Γυμν., Ιωνίδειος, 1Ο ΕΠΑΛ Πειραιά,  Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.

Σημειώνεται, πως οι παρεμβάσεις στους χώρους των σχολείων γίνονται με τρόπο που δεν παρεμποδίζεται η λειτουργία τους και θα συνεχιστούν καθ΄ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, έτσι ώστε να διαθέτει η πόλη μας όσο το δυνατόν πιο λειτουργικές  σχολικές μονάδες.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Ο Δήμος Πειραιά συνεχίζει τις εργασίες ανακαίνισης σε σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων της πόλης μας. Ως Δημοτική Αρχή είμαστε πάντα κοντά στην εκπαιδευτική κοινότητα και με δεδομένο ότι η πλειοψηφία των σχολείων μας είναι παλαιά και με προβλήματα, προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε στα αιτήματα των σχολείων, έτσι ώστε να φοιτούν οι μαθητές  σε ασφαλή, λειτουργικά και καλαίσθητα σχολικά κτήρια. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια επιμονή, προκειμένου να προσφέρουμε καλύτερα σχολεία στα παιδιά μας».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here