Ηρωίδα σερβιτόρα έσωσε παιδί θύμα ενδοοικογενειακής βίας

0
Η παρατηρητικότητας μίας νεαρής σερβιτόρας έσωσε ένα παιδί, θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Συγκεκριμένα, μία κοπέλα στις ΗΠΑ κατάφερε να σώσει ένα παιδί από την συστηματική κακοποίηση που γνώρισε από τον πατέρα του.

Η Flaviane Carvalho εργάζεται ως σερβιτόρα σε κατάστημα εστίασης στο Ορλάντο και ένα από τραπέζια που κλήθηκε να εξυπηρετήσει την πρώτη μέρα του 2022 ήταν και αυτό στο οποίο καθόταν ο Timothy Lee Wilson με την οικογένειά του.

Όταν λοιπόν πήγε εκεί για την παραγγελία, διαπίστωσε πως δεν είχαν παραγγείλει τίποτα για το 11χρονο αγόρι, το οποίο και αγνοούσαν εντελώς οι γονείς του. Με αφορμή αυτό η κοπέλα άρχισε να παρατηρεί το παιδί πιο προσεκτικά, βλέποντας τις γρατζουνιές αλλά και τη μελανιά που είχε στο πρόσωπο του και την έκαναν να αναλάβει δράση.

Εκμεταλλευόμενη μία ευκαιρία που βρήκε, πάσαρε στον μικρό μια χαρτοπετσέτα, στην οποία του είχε γράψει «Χρειάζεσαι βοήθεια;», με τον αγόρι να της απαντά καταφατικά, κουνώντας το κεφάλι του.

Έτσι η νεαρή σερβιτόρα κάλεσε την αστυνομία και ρώτησε τι έπρεπε να κάνει, με τις αρχές να ξεκινούν άμεσα έρευνα για την καταγγελία αυτή. Μία έρευνα που έδειξε πως το συγκεκριμένο αγόρι έπεφτε συστηματικά θύμα κακοποίησης από τον πατρίο του, που το άφηνε για μέρες νηστικό, ενώ το χτυπούσε βάναυσα.

Η δική έγινε τον Ιούνιο όπου κρίθηκε ένοχος στις κατηγορίες που του είχαν απαγγελθεί, ενώ στις 19 Αυγούστου, του ανακοινώθηκε η ποινή του που δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τα ισόβια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ