Θάνατοι παιδιών στην Πάτρα: Αποσύρεται από την υπόθεση ο ιατροδικαστής Λέων

0

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων ανακοίνωσε την απόφασή του να «αποχωρήσει» από την υπόθεση της Πάτρας, με τους θανάτους των τριών παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με την ανάρτησή, ο ίδιος θεωρεί πως έκανε το «χρέος» του και αφήνει πλέον τους πραγματογνώμονες να «βγάλουν τα συμπεράσματά τους».

Η δημοσίευση

«Από την πρώτη στιγμή που βγήκε στη δημοσιότητα η υπόθεση της Πάτρας προσπάθησα με κάθε τρόπο να βοηθήσω το ευρύ κοινό να καταλάβει όσο το δυνατόν καλύτερα τους όρους και τις έννοιες της ιατροδικαστικής επιστήμης που εμφανίζονταν στα σχετικά ρεπορτάζ. Αυτό θεωρώ ότι ήταν το χρέος μου ως επιστήμονα και το έκανα συχνά σε βάρος της δουλειάς και του προσωπικού μου χρόνου. Πλέον όμως, ορίστηκαν πραγματογνώμονες και πρέπει να αφήσουμε σε αυτούς το χώρο και το χρόνο να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Προσωπικά θα τηρήσω την υπόσχεσή μου σε όσα ΜΜΕ την έχω ήδη δώσει και θα επιστρέψω στα υπόλοιπα καθήκοντά μου. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τη στήριξή σας όλο αυτό το διάστημα».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ