Θωμάκος και Σκορδίλης ενώνουν τις δυνάμεις τους ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών

0

‘’Πνεύμα συνεργασίας και συνεννόησης”

Τη συνεργασία τους στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023 ανακοίνωσαν οι Συνδυασμοί «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο και «αλλάΖΩ την πόλη μου Κηφισιά -Ν.Ερυθραία- Εκάλη» με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Σκορδίλη.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής: ‘”η δημοτική παράταξη ‘’αλλάΖΩ την πόλη μου’’ συμμετέχει με πνεύμα συνεργασίας και συνεννόησης στο Δημοτικό Σχήμα από το 2019 προκειμένου να υλοποιηθούν στον Δήμο έργα, δράσεις και πολιτικές που αποσκοπούν στο όφελος των τριών πόλεων και του συνόλου των πολιτών .”

 

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, τόνισε:

 

«Ολόκληρος ο Δήμος γνωρίζει το ήθος, τη συνέπεια, εργατικότητα και το μετρήσιμο έργο του Αντιδημάρχου Γιώργου Σκορδίλη στο Πράσινο και το Περιβάλλον της Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, μαζί πάντα ασφαλώς με την αρμόδια Διεύθυνση και τα συνεργεία μας. Σήμερα επισφραγίζεται η μελλοντική συνεργασία με τους αξιόλογους συνεργάτες της παράταξης  ‘’αλλάΖΩ την πόλη μου’’, δίνοντας όπως πάντα έμφαση στη συλλογικότητα και ανεξαρτησία του Δήμου μας. Δήμος Κηφισιάς- Δήμος Ομορφιάς με την Ενότητα μας.

 

Ο κ. Γιώργος Σκορδίλης επεσήμανε: «Συνεχίζουμε την επιτυχημένη συνεργασία για το καλό της Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, έχοντας καταγράψει ήδη ένα σημαντικό έργο για τον Δήμο μας. Η συνεργασία μας αποδίδει καρπούς, ενδυναμώνει την προοπτική του Δήμου μας για τη νέα εποχή και πιστεύουμε ότι η Δημοτική Αρχή πρέπει να συνεχίσει το έργο της με τον σημερινό Δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο ως επικεφαλής και στην επόμενη δημοτική περίοδο. Ενώνουμε δυνάμεις γιατί μαζί δίνουμε λύσεις για Δήμο Πράσινο και Σύγχρονο».

 

Στη φωτογραφία, ορισμένοι από τους συνεργάτες και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης‘’αλλάΖΩ την πόλη μου’’, Νίκος Κατσής, Νίκος Ρούσσος, Βασιλική Κόκκαλη,  Μιχάλης Μαρκόπουλος Κώστας Λάσκαρης, Μαρία Κεφαλά, Μαρία Λεγάντη και  Θωμάς Κωφός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ