Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι» η 18η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, σε συνεργασία με τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας και είχε ως σκοπό της την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Δήμου.

Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς (Π.Π.Ι.Ε.Δ.), και προσήλθαν κατόπιν ραντεβού 60 συμπολίτισσες και συμπολίτες μας, συγκεντρώνοντας 45 φιάλες αίματος.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος ανέφερε σχετικά: «Θέλω για μία ακόμη φορά να ευχαριστήσω από καρδιάς όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γ.Ο.Ν.Κ. που διεξήγαγε και αυτή την αιμοληψία, τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο Σπύρο Μπερδέση, τα στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας και του Π.Π.Ι.Ε.Δ., τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Ν.Φ. και φυσικά όλους τους συμπολίτες μας, τακτικούς και νέους εθελοντές αιμοδότες. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και χωρίς αυτούς η σημερινή δράση δεν θα είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι ανάγκες για αίμα διαπιστώνουμε καθημερινά πως είναι μεγάλες, γεγονός που καθιστά τέτοιου είδους δράσεις κάτι παραπάνω από απαραίτητες. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την προσεχή άνοιξη και την 19η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here