Μίλτος Τεντόγλου: Καλύτερο άλμα στον κόσμο φέτος στα 8,36 μέτρα

0

Ασταμάτητος είναι ο Μίλτος Τεντόγλου φέτος, αφού οι διακρίσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Αυτή τη φορά, ο Τεντόγλου γνώρισε τη μεγαλύτερη διάκριση, κάνοντας το καλύτερο άλμα στον κόσμο, για φέτος στα 8,36 μέτρα.

Ο Τεντόγλου βγάζει μεγάλες επιδόσεις ακόμη και στη διάρκεια της προετοιμασίας του ενόψει των σημαντικών υποχρεώσεων που έρχονται και δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του μήκους αγωνίστηκε το Σάββατο (14/5) στο μίτινγκ «Βεργώτεια 2022» ου διεξάγεται στο Αργοστόλι και «προσγειώθηκε» στα 8,36 μέτρα, ισοφαρίζοντας την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο (τόσο έχει και ο Ινδός, Μουραλί Σρεεσενκάρ).

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι έφτασε σε αυτό το άλμα στην τέταρτη και τελευταία του προσπάθεια, ενώ νωρίτερα είχε και μία προσπάθεια στα 8,17 μέτρα.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Τεντόγλου είχε πετύχει μεγάλη επίδοση και στο διεθνές μίτινγκ της Λεμεσού, στην Κύπρο, όπου πήρε την πρωτιά με άλμα 8,28 μέτρα.

Ικανοποιημένος από την απόδοσή του

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον σημερινό αγώνα. Ενδεχομένως θα μπορούσε να βγει καλύτερη επίδοση. Είχα κάποια προβληματάκια με τον αέρα. Ξεκίνησα χάλια τον αγώνα μου, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα βελτιωνόμουν. Δεν ήθελα να πιέσω παραπάνω.

Σε αυτούς τους αγώνες δεν κάνω όλα τα άλματα και δεν πηδάω με όλη μου τη φορά. Και αυτό γιατί έχουν κυρίως προπονητικό χαρακτήρα. Θα είμαι στην κατάσταση που θα ήθελα στους αγώνες του εξωτερικού», δήλωσε ο Τεντόγλου, που για μία ακόμη φορά φέτος έγινε αντικείμενο θαυμασμού, κυρίως από τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες, που έσπευσαν να του μιλήσουν, να φωτογραφηθούν μαζί του και να πάρουν αυτόγραφο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ