«ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ…ΜΙΛΑ!»: Ενημερωτική Δράση της Περιφέρειας Αττικής με αφορμή τη σημερινή Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

0

Πενθήμερη ενημερωτική Δράση σε Δήμους της Αττικής με το σύνθημα «ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ…ΜΙΛΑ», με αφορμή τη σημερινή Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών πραγματοποιεί η Περιφέρεια Αττικής, κατόπιν σχετικής πρωτοβουλίας του Γ. Πατούλη.

Ειδικότερα θα διανεμηθούν περίπου 150.000 φυλλάδια με χρήσιμες οδηγίες σε περίπτωση που κάποιος πέσει  θύμα ενδοοικογενειακής ή άλλης μορφής βίας και παράλληλα θα ενημερώνουν για την τηλεφωνική γραμμή 1110 υποστήριξης και βοήθειας των θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας, που λειτουργεί στην Περιφέρεια Αττικής.

Η Έναρξη της Δράσης έγινε σήμερα στον Πεζόδρομο της Ερμού όπου από το πρωί διανέμονται ενημερωτικά έντυπα και προβάλλονται σχετικά μηνύματα.
Παρόντες στην Δράση ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Γ. Κεχρής και η εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος για  θέματα Κοινωνικής Πολιτικής, κ. Πολυτίμη Λεονάρδου, η οποία ήταν και η συντονίστρια της Δράσης.

Σε όλη τη διάρκεια της Δράσης, τα φυλλάδια θα διανεμηθούν σε πολυσύχναστα σημεία, όπως έξω από εμπορικά πολυκαταστήματα, Σταθμούς ΜΕΤΡΟ -ΗΣΑΠ και Λαϊκές Αγορές των εξής Δήμων: Αθηναίων, Πειραιώς, Καλλιθέας, Γλυφάδας, Περιστερίου, Αγ. Παρασκευής, Ν. Σμύρνης, Αμαρουσίου, Χαλανδρίου, Βριλησσίων, Κηφισιάς, Κορυδαλλού, Αγ. Δημητρίου και Ελληνικού-Αργυρούπολης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ