Μουντιάλ… πολυτελείας: Παίκτες καλούνται να πληρώσουν ως και 350.000€ για διαμονή των οικογενειών τους

0

Αντιμέτωποι με τεράστιους λογαριασμούς προκειμένου να εξασφαλίσουν τη διαμονή των οικογενειών τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ έρχονται οι διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Τα ενοικιαζόμενα καταλύματα στο Κατάρ είναι πολύ περιορισμένα, επομένως οι τιμές εκτινάσσονται στα ύψη καθώς οι ιδιοκτήτες προσπαθούν να κερδίσουν χρήματα από το τουρνουά.

Περίπου 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι αναμένεται να δώσουν το παρών σε μια χώρα που έχει μέγεθος περίπου όσο το Γιορκσάιρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Νωρίτερα φέτος, πιστεύεται ότι υπήρχαν μόνο 175.000 δωμάτια και διαμερίσματα ξενοδοχείου διαθέσιμα για τους επισκέπτες. Ως αποτέλεσμα, οι ποδοσφαιριστές καλούνται να δώσουν μεταξύ 250.000-£300.000 για να εξασφαλίσουν διαμονή στις οικογένειές τους για τη διάρκεια του τουρνουά, που ξεκινά στις 20 Νοεμβρίου.

Διαμονή σε άλλες χώρες

Οι οικογένειες διερευνούν επίσης την επιλογή να μείνουν στο Ντουμπάι και να πετούν για αγώνες. Τακτικές, σχετικά προσιτές πτήσεις προς την πρωτεύουσα του Κατάρ, Ντόχα από γειτονικά κράτη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων πραγματοποιούνται από τους διοργανωτές του Παγκοσμίου Κυπέλλου για να προσπαθήσουν να αμβλύνουν την κρίση σχετικά με τη διαμονή.

Προσωρινά πολυτελή κάμπινγκ στην έρημο του Κατάρ θα είναι επίσης διαθέσιμα σε οικογένειες και υποστηρικτές, ενώ οι διοργανωτές έχουν συνάψει συμφωνία με μια εταιρεία κρουαζιέρας για τη μίσθωση δύο γραμμών τα οποία θα μετατραπούν σε πλωτά ξενοδοχεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ