Μπενζεμά μετά από δηλώσεις Ντεσάν: «Τι θράσος, καληνύχτα Ντιντιέ»

0

Η εθνική Γαλλίας θα συνεχίσει με τον Ντιντιέ Ντεσάν στο τιμόνι της τουλάχιστον μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 και ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Μπλε παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, στην οποία αναπόφευκτα αναφέρθηκε και στον Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Γάλλος στράικερ αποτέλεσε ένα από τα μεγάλα «πλήγματα» για το σύνολο του Ντεσάν στο Μουντιάλ αφού προερχόταν από τραυματισμό και κρίθηκε ανέτοιμος, μένοντας εν τέλει εκτός αποστολής. Στα τέλη Νοεμβρίου κι ενώ η Γαλλία βάδιζε εκ του ασφαλούς στην πρόκριση στα νοκ-άουτ, υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον εκλέκτορα των Μπλε να καλεί εκ νέου τον φορ της Ρεάλ στην αποστολή για την τελική ευθεία της διοργάνωσης, κάτι που δεν συνέβη ποτέ. Ο ίδιος ο Μπενζεμά, μάλιστα, δήλωσε λίγες μέρες αργότερα σε ανάρτηση του στο Instagram ότι «δεν ενδιαφέρομαι» και την επομένη του τελικού του Μουντιάλ ανακοίνωσε και τυπικά τους τίτλους τέλους από την εθνική, κάνοντας ακολούθως unfollow όλους τους συμπαίκτες του.

Πλέον, τρεις μήνες μετά το εν λόγω σίριαλ, ο Ντεσάν έδωσε τη δική του εκδοχή για το ζήτημα με την αρχική απουσία του Μπενζεμά λόγω τραυματισμού και τον λόγο που δεν επέστρεψε, τονίζοντας ότι ο ίδιος ο παίκτης τού είπε πως δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει.

«Με προσβάλλει που το λέτε αυτό. Υπάρχει μόνο μία αλήθεια και ο Καρίμ την ξέρει καλά.

Ο Καρίμ μπήκε στην προεπιλογή μας στις 14 Νοεμβρίου μετά από ένα διάστημα που ήταν σχεδόν ανενεργός με τον σύλλογό του. Ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, η επιστροφή του στις ομαδικές προπονήσεις αναβλήθηκε. Δεν ήταν 100% σίγουρος ότι θα μπορούσε να ξεκινήσει στο ματς με την Αυστραλία.

Ο Καρίμ ήταν εκνευρισμένος γιατί το Μουντιάλ σήμαινε πολλά για αυτόν. Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα γυρνούσε στις προπονήσεις στις 10 Δεκεμβρίου. Την τελευταία φορά που τον είδα του είπα ”Καρίμ, μη βιαστείς”. Να οργάνωνε την επιστροφή του με τον team manager. Όταν ξύπνησα, είχε ήδη φύγει. Ήταν απόφασή του, δεν θα σας πει κάτι άλλο, το καταλαβαίνω και το σέβομαι»

«Πιστεύετε πραγματικά πως μπορεί να συγκριθεί ένα φιλικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης με την ένταση ενός ημιτελικού Μουντιάλ; Το ταλέντο και το στάτους του δεν αμφισβητούνται, αλλά μπορείτε να φανταστείτε να γύριζε την τελευταία στιγμή; Ο ίδιος ο Καρίμ μού είπε ότι δεν θα ήταν έτοιμος».

Απ’ ό,τι φαίνεται, όμως, ο Μπενζεμά δεν συμφωνεί καθόλου με την εκδοχή του Γάλλου τεχνικού. Συγκεκριμένα, ανέβασε story στο Instagam με φωτογραφία από τη συνέντευξη κι έγραψε «Τι θράσος», συνοδεύοντας τη φράση με ένα emoji κλόουν! Στο δεύτερο story που ακολούθησε, έγραψε χαρακτηριστικά «Καληνύχτα Άγιε Ντιντιέ».
s2-football-2

Πηγή: gazzetta.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ