Ξεκινούν τα έργα Αντιπλημμυρικής Προστασίας στη Φιλοθέη

0

Το έργο ολοκλήρωσης του δικτύου αποχετεύσεως ομβρίων αποτελεί βασικό έργο αστικής υποδομής με στόχο την αποτελεσματική αντιπλημμυρική προστασία ολόκληρης της περιοχής της Δημοτικής Ενότητας Φιλοθέης, για την αδιάλειπτη λειτουργία της πόλης και την αποτροπή καταστροφών, τόσο στη δημόσια όσο και στις ιδιωτικές περιουσίες αναβαθμίζοντας τις υποδομές και το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων.

Το έργο συνολικού ύψους 2.502.508,18€ ευρώ χρηματοδοτείται στο σύνολο του από το πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών «Αντώνης Τρίτσης» και με την ολοκλήρωση θα δοθεί λύση στα προβλήματα που δημιουργούνται έπειτα από έντονες βροχοπτώσεις αλλά και θα θωρακιστεί το σύνολο της πόλης στην πιθανότητα εκδήλωσης ακραίων καιρικών φαινομένων, που όλο και πιο έντονα παρουσιάζονται στις μέρες μας.

Με γνώμονα τη σημασία του έργου για την ασφάλεια όλων, ζητώ την κατανόηση και την υπομονή σας για τις απαραίτητες, σύντομες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για όσο διάστημα θα διαρκούν οι εργασίες.

Πιστεύω ότι με σωστό προγραμματισμό και έγκαιρη ενημέρωση θα περιορίσουμε στο ελάχιστο την ταλαιπωρία σας.

Η έναρξη των εργασιών θα πραγματοποιηθεί στις 18.01.2024 επί της οδού Λουκή Ακρίτα σε τρείς φάσεις (αναλυτικά εδώ) και εκτιμάται ότι θα έχει διάρκεια 45 μέρες.

Προκειμένου να ενημερώνεστε για την πορεία εκτέλεσης του έργου και τις κυκλοφοριακές μελέτες μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού: www.philothei-psychiko.gov.gr

Επίσης, για οποιοδήποτε θέμα αντιμετωπίζετε μπορείτε να επικοινωνείτε στο

Γραφείο Δημάρχου : 2132014746 -725

Γραφείο Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών : 2132014601

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ